Тенистът е особено близък със семейството си и признава, че

...
Тенистът е особено близък със семейството си и признава, че
Коментари Харесай

Григор Димитров се прибра в родното Хасково

Тенистът е изключително непосредствен със фамилията си и признава, че като възрастен споделя даже доста повече с тях. Споделя още, че са извънредно сплотено семейство и постоянно се поддържат. За Гришо кортът е самотно място, където оставаш самичък със себе си. Затова е и нужно да се познаваш добре и да се доверяваш на сигналите на тялото си, да разчиташ на разговора, който имаш със своето “аз ”.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Така по случай следващата персонална година на майка си Григор Димитров имаше щастието да се звърне у нас. Как е минал празникът, към момента не е известно. От фрагментите му в Инстаграм обаче добре проличава, че е употребявал времето си пълноценно. Снимките му на някои забележителни места в Хасково, както и атмосферата в остарялото му учебно заведение приказват, че обичта към родния град не утихва с времето и с опциите, които предлага целият свят.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

От години тенисистът се изявява по международните тенискортове. Признава, че следва един от най-важните уроци на татко си – в никакъв случай да не се отхвърля. Знае, че на корта спечелилият е единствено един, и обича страстта от всеки мач. Не не помни, че е българин, и счита, че когато побеждава, побеждава и нашата страна. Загубата пък е за всички – за самия него, за родината, за родителите му.

Автор: flagman.bg, Instagram

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР