Тениската е се продава на официалния сайт на кампанията на

...
Тениската е се продава на официалния сайт на кампанията на
Коментари Харесай

Тръмп вече продава тениски с полицейската си снимка и надпис Никога не се предавай

Тениската е се продава на формалния уебсайт на акцията на Тръмп за 34 $, като под фотографията е изписан надписът " Never Surrender " (Никога не се предавай).

Публикуваната от управляващите на Джорджия в четвъртък фотография на Тръмп, на която се вижда навъсен Тръмп единствено няколко минути откакто е бил арестуван по куп обвинявания в пандиза в Атланта, може да се трансформира в най-известната от всички, споделяна по целия свят както от недоброжелатели, по този начин и от поддръжници.

Тръмп, който се кандидатира за президент на изборите през 2024 година, към този момент влезе в историята като първия някогашен президент на Съединени американски щати, против който са повдигнати обвинявания в закононарушения. Това обаче е първият път, в който му се постанова да театралничи за такава фотография.

За разлика от другите управляващи, които не го сториха, Джорджия избра да го обработва като всеки различен обвинен, в това число с пръстови отпечатъци и фотография на лицето, при положение, произлизащ от напъните на Тръмп да анулира загубата си на изборите през 2020 година в щата.

Trump campaign is already selling a t-shirt with the mugshot on it
— Ben Jacobs (@Bencjacobs)

На фотографията 77-годишният Тръмп, който не се усмихва, се взира в камерата с набръчкани вежди, стисната челюст и компактно завързана алена вратовръзка.

Тръмп не губи доста време, с цел да употребява фотографията в своя изгода, като я разгласява в платформата си за обществени медии Truth Social с линк към уеб страницата на акцията си, където фотографията е изложена на видно място с апел за дарения.

" Днес в известния с насилието затвор в окръг Фултън, Джорджия, бях задържан, макар че не съм направил никакво закононарушение ", написа той на уеб страницата на акцията си. " Американският народ знае какво се случва. Това, което се случи, е подигравка на правораздаване и интервенция в изборите ", добави той.

Доналд Тръмп не е прочут тъкмо като фитнес фанатик. Бившият американски президент играе голф, само че другояче неговите - известни - спортни занимания са лимитирани. И даже в случай че се пробва да го прикрие със свободните си сака: най-малко на пръв взор Тръмп е по наедрял за размерите си.

Затова оповестените в този момент данни от пандиза на окръг Фултън в Джорджия са изненадващи. След настаняването си в пандиза Тръмп е посочен в формалните документи като висок 1,90 метра (6 фута, 3 инча) и тежащ 97 кг (215 паунда съгласно англо-американската система за измерване).

Според вестник " Вашингтон пост " това е с повече от 20 паунда по-малко, в сравнение с при последния му формален обзор в Белия дом.

В X (бившият Twitter) и други обществени мрежи към този момент се забавляват и се вършат всевъзможни съпоставения.

Много се майтапят и с цвета на косата на републиканеца - " blonde or strawberry blonde ", руса или червеникаво-руса.

Междувременно Тръмп разгласява пост в " Екс " за първи път от повече от две години, като показа историческата си фотография, направена в затвор в Атланта, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Бившият президент не беше разгласил известие в в миналото желаната от него обществена мрежа от януари 2021 година Той беше баннат от Туитър няколко дни след нападението против Конгреса на Съединени американски щати, осъществено от негови поддръжници, само че обществената мрежа промени позицията си, откакто беше закупена от Илън Мъск, напомня Ройтерс.

Постът му беше забелязан над 14 милиона пъти 50 минути след публикуването си.

Снимката на Тръмп беше съпроводена от текста " Намеса в изборите. Никога не се предавай " и апел за дарения, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР