Тенисистът Григор Димитров продължава успешното си представяне на тенис турнира

...
Коментари Харесай

Григор Димитров с лекота се класира за четвъртфиналите на турнира в Бризбън

Тенисистът Григор Димитров продължава сполучливото си показване на тенис шампионата в Бризбън, Австралия, като се класира за четвъртфиналите след победа против Даниел Алтмайер от Германия. В този матч Григор Димитров показва впечатляваща игра и взе успеха с резултат 6:1, 6:2 за единствено 67 минути на корта.

Димитров започва дуела нападателно и не даде време на противника си да се опомни. След единствено 20 минути игра, той завоюва първите пет гейма, а при положение 5:1 сервираше за сета и го приключи с гейм на нула. Този бърз и ефикасен сет продължи единствено 28 минути и включваше 12 точки при разиграния първи сервис, измежду които бяха и три аса.

Играта продължи в същия дух и във втория сет, където Григор Димитров съумя да пробие против противника си в третия гейм на нула и да регистрира преднина от 3:1. С необикновено техническо умеене и упоритост, Димитров се наложи и в този сет с резултат 6:2, оставяйки малко шансове на Алтмайер.

След сполучливата си изява, Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на шампионата , където ще срещне Ринки Хиджиката от Австралия. Този дуел дава обещание забавни моменти, защото те в никакъв случай преди не са се срещали на корта.

Освен самостоятелния триумф, нашият тенисист взе участие и в надпреварата на двойки на този шампионат , където се изправя със своя сътрудник американецът Себастиан Корда. Те се изправят против вторите сложени Лойд Гласпуул и Жан-Жулиен Ройер и ще се борят за впечатляващи резултати и в тази категория.

Григор Димитров продължава да радва българските тенис почитатели със своята нападателна и качествена игра , и ние с неспокойствие чакаме неговите последващи мачове в Бризбън, Австралия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР