Тенисистът Борна Чорич се хвана с яка кака. Хърватинът и

...
Тенисистът Борна Чорич се хвана с яка кака. Хърватинът и
Коментари Харесай

Тенисист залюби отракана кака

Тенисистът Борна Чорич се хвана с яка кака. Хърватинът и сръбската фолк певица Катарина Остоич са толкоз влюбени, че не могат да се разделят един от различен.

Веднага след отпадането си в първия кръг на Australian Open спортистът отлетя при обичаната си жена. Катарина и Борна били издебнати и снимани от папараци на сръбския “Курир ” в първокласен ресторант в Белград.

Двамата се срещнали посредством общи другари преди няколко месеца, само че горещата им връзка почнала преди седмици. Борна дълго я ухажвал, само че тя го отблъсквала. Главно поради разликата от 13 години, защото той е на 26, а тя – на 39.

Кая има богат опит с мъжете, в това число и три брака зад тила си. За последно тя беше с хърватския футболист Матео Павлович, само че се раздели с него през лятото на 2022-ра, откакто родителите му се оповестиха срещу връзката. Слуховете в Белград гласят, че бранителят, който преди началото на този сезон мина от френския Амиен в Риека, подарил на певицата апартамент на стойност 200 000 евро.

За първия си брачен партньор тя са омъжва, когато е единствено на 19, а малко по-късно ражда щерка си Николина. Скоро по-късно двамата се развеждат, а някогашният й брачен партньор е вкаран в затвор във Виена, където лежи 9 години и излиза на независимост през 2021-ва. Втората женитба на отраканата Остоич е през 2009-а с баскетболиста Урош Дувняк, а третата през 2014-а с белгийския диджей от италиански генезис Джуниор Джек.

Макар Чорич да е №23 в света, а най-предното му класиране е 12-о място, той има надалеч по-малко почитатели от новата си обичана. Тя има с 44 000 почитатели повече в Инстаграм. Следват я 302 000 души, до момента в който хърватинът се радва на 258 000.

„ Кая и Борна са бясно влюбени. Чорич е доста благополучен, че тя го поддържа в тежките му моменти. Връзката им е първоначално си, към момента се опознават. За него тя споделя, че е същински благородник “, разкриха пред blic.rs близки до новата двойка.

„ Аз съв постоянно влюбена. Вярвам в любовта за цялостен живот. Ако не имах вяра, нямаше да се омъжа толкоз пъти “, съобщи Кая по време на публично събитие в Белград.

Борна пък имаше връзка с журналистката Валентина Милетич, която също му беше кака. „ Опитвам се да вардя персоналния си живот. Това са интимни неща, няма потребност да посрамвам нескрито любовните си трепети “, сподели тенисистът в изявление хърватското издание на списание Story през септември 2022-а.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР