Тенисът - спорт за джентълмени, в който лошите момчета са

...
Тенисът - спорт за джентълмени, в който лошите момчета са
Коментари Харесай

Лошите момчета в тениса - отричани и обичани

Тенисът - спорт за джентълмени, в който неприятните момчета са безмилостно подложени на критика, само че и безпределно обичани.

Чупене на ракети, оборване на съдийски отсъждания, псувни или отклоняване от изтънчените правила.

Изглежда не е чак мъчно да си спечелиш прозвището "лошо момче " в тениса, само че тези, които в действителност са си го заслужили са измежду най-големите любимци на почитателите.

"Емоциите са част от играта. Част от напрежението Тенисът се трансформира и не може да се върне 50 години обратно ", сподели още през 1985-а година Джон Макенроу.

Всичко сочи, че 22-годишният австралиец Ник Кириос е наследникът на тези неприятни момчета, които публиката боготвореше.

Ето някои от потвърдените неприятни момчета в тениса:

Джон Макенроу

Може би най-известният от неприятните момчета в тениса и мъчно някой би го надминал в оспорването на съдийски отсъждания.

Макенроу шокира - съпостави Ноле с Тайгър Уудс

Илие Настасе

Известен скандалджия в историята на мъжкия тенис. Дори си завоюва прякора "Мръсника " от британското Nasty. Трябва да се означи, че и на 71 години сега Настасе умее да се забърква в кавги.

Настасе няма спирка, нова изцепка на румънската легенда

Джими Конърс

За него споделят, че би изчакал на паркинга след мач противника си, с цел да изяснят някой спор. Изключителен играч. Невероятен тенисист.

Денят, в който огромната уста на Джими Конърс го изпрати в навън

Андре Агаси

Бунтовникът на международния тенис, който обичаше да нарушава догмите. През години се смъкна от номер 1 до номер 141 и още веднъж си проби път назад.

Денят, в който Агаси загуби край на Ролан Гарос поради перуката си

Анди Родик

С колоритната си персона и лично мнение Родик също си завоюва славата на неприятно момче.

Култов Анди Родик след триумфа на Рафа Надал

Марат Сафин

Често свързван с красиви дами, бързи коли и безпардонно отношение на корта. И безспорно рисков противник за всеки в международния тенис.

Марат Сафин бе признат в Залата на славата на тениса

Ернестс Гулбис

29-годишният латвиец, който си разреши да назова огромната четворка в тениса - Роджър, Рафа, Новак и Анди Мъри - скучни играчи.

Ник Кириос

За него към този момент стана дума. И единствено може да напомним последното му скандално отричане от шампионата в Шанхай след изгубен първи сет на старта.

Скандалният Кириос отново се отхвърли след спор със арбитър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР