Тенисът и финансите са несъвместими понятия, а уменията на корта

...
Тенисът и финансите са несъвместими понятия, а уменията на корта
Коментари Харесай

Тя разбива клишета! Бистра Мощева – сензацията на тенис корта и финансовата борса

Тенисът и финансите са несъвместими понятия, а уменията на корта и комплицираните калкулации с числа са невъзможни за един и същи човек, считат множеството хора.

Една млада и сполучлива българка обаче разрушава клишетата на пух и прахуляк, доказвайки че може да бъде най-хубавата както в забиването на сервис, по този начин и в ръководството на големи суми пари. 

Тя се споделя Бистра Мощева и върви сама по пътя на триумфа, доказвайки, че е способна да се оправи с всяко предизвикателство.

Името й не е постоянно срещано в светските летописи и рядко може да видите нейна фотография в някой таблоид или уебсайт. Причината е, че новините за нея нямат нищо общо с евтините сензации от типа  " гащите на Преслава " или " следващия бракоразвод на Благо Джизъса ".

В средите на богатите и известните обаче тя е добре позната персона. От година насам е чиновник в Прогресив Трейдинг, а поради отличните разултати в работата стартират да я назовават " Кралицата на скъпите бумаги ".

Бистра Мощева се занимава с ръководството на потребителски портфейли у нас, в Гърция и Румъния и съветва една от главните корпорации на финансовия бранш в Източна Европа.

Амбициозната дама е финансово самостоятелна, тъй като безспорните й управнически качества и професионализъм й обезпечават месечен приход от внушителните 50 000 $.

Бистра Мощева ръководи финансите на боксьор номер едно у нас Кубрат Пулев, предприемача Красимир Маринов и родната ИТ диря в Холивуд Петър Митев. Голяма част от работата й е обвързвана и разположена и в Съединени американски щати.

Преди да се наложи като кралица на финансите обаче, тя натрупа популярност с достиженията си на тенис корта.  Само на 15 години печели Европейското състезание по тенис. Заради неоспоримия й гений стартират да я наричат  " детето звезда на корта ". Известна е в чужбина и изключително в Германия, където тренира с един от най-хубавите и потвърдени треньори.

Държи да се потвърждава напълно сама, макар че може да получи от родителите си всичко, което изиска. 

Като ученичка отпътува за Виена, където приключва с отличие гимназия. Послед следва в немски университет, само че схваща, че тази компетентност не е за нея и се прибира назад в България. 

" Имах интервал, в който се бях поотпуснала. Никой не е идеален. Бях се отдала на непрекъснати купони, нощни заведения и шопинг до погнуса. В един миг обаче " лампичката ми светна " и осъзнах, че не може по този начин. Тате няма да заплаща цялостен живот, а аз желая да реализира доста и напълно разнообразни неща ", споделя Мощева.

Не след дълго взема решение да се завърне към тениса, само че към този момент като треньор. Играе като спаринг сътрудник с редица известни персони, без да подозира, че един ден тези ВИП персони ще станат нейни клиенти в областта на финансите.

" Доволна съм от живота си, само че постоянно желая още. Ще не преставам да се развъртвам и да ходя напред. Ще ми се повече девойки в България да схванат, че могат да трансформират живота си сами. Със личните си сили и качества. И без стотинка от джоба на следващия Чичко Паричко. Той не ви би трябвало ", безапелационна е Бистра Мощева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР