Тенисът е сред спортовете, които имат един от най-строгите етикети

...
Тенисът е сред спортовете, които имат един от най-строгите етикети
Коментари Харесай

Правилата важат за всички: Смел охранител не допусна Майк Тайсън до корта в Маями

Тенисът е измежду спортовете, които имат един от най-строгите етикети и те не могат да бъдат нарушавани по безусловно никакъв метод. Редица демонстративни формати въпреки всичко се пробват да постановат по-модерен прочит на играта, който да донесе по-голяма за независимост за почитателите наоколо до корта. Този развой към този момент започва и дадени шампионати не са толкоз строги в задържането на публиката по време на игра и пускат феновете да заемат своите места още преди почивката, като това се наблюдаваше най-много във Виена и на NextGen финалите в Джеда.

Организаторите в Маями обаче към този момент си остават традиционалисти и не позволяват никакво придвижване по трубините по време на игра, в случай че ще и да се казваш Майк Тайсън. Легендарният боксьор е голям тенис почитател и постоянно може да бъде видян да посещава конкуренциите на територията на Съединени американски щати, а в близкото минало даже е слагал още веднъж ръкавиците, с цел да дава самостоятелни уроци на Серина Уилямс и Коко Гоф..

Железният Майк пък все още е в Маями и реши да посети срещата сред Виктория Азаренка и Юлия Путинцева, само че закъсня за нейното начало и беше спрян от защитата в опита си да седне на мястото си във ВИП ложата. Така някогашният международен първенец трябваше да изчака промяната на полетата, до момента в който бъде позволен на корт Grandstand, а самата обстановка провокира голям брой усмивки и възторженостти към охранителя, който не се поколеба да конфронтира един от най-силните и даже рискови мъже на планетата.

Разбира се, то самият Тайсън е надалеч по-уравновесен по отношение на младите си години и нямаше никакви възражения да съблюдава правилника, а любопитното е, че 57-годишният американец даже планува завръщане на кръга през този юли, изправяйки се против Джейк Пол, който е с цели 30-години по-млад от боксовото великолепие, а Тайсън се чака да прибере не по-малко от 20 милиона докара хонорар за идния конфликт.

Imagine telling `Iron` Mike Tyson he can`t go to his seat yet
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР