Тенис звездата Винъс Уилямс е предизвикала катастрофа във Флорида, при

...
Тенис звездата Винъс Уилямс е предизвикала катастрофа във Флорида, при
Коментари Харесай

Винис Уилямс уби мъж в катастрофа

Тенис звездата Винъс Уилямс е провокирала злополука във Флорида, при която е потърпевш 78-годишен мъж. Новината гръмна в клюкарски уебсайт номер 1 на Америка - TMZ. За страдание две седмици, откакто е признат в интензивно поделение на болница, той е умрял.

Според служителите на реда отговорна за случая е точно по-голямата от двете сестри Уилямс, защото е предходна на алено и не е спазила преимуществото на другия водач. Другата кола също е ръководена от жена, чийто мъж Джером Бенсън, е жертвата в тази ситуация. Г-жа Бенсън също е потърпевша, има счупвания и други контузии по тялото.

Винъс не е била под въздействие на опиати или алкохол. Също по този начин не е употребила телефон или други електронни устройства. Тя е обяснила, че е тръгнала на зелено, само че се е наложило да понижи поради трафика пред нея.

Самата Уилямс към момента не е коментирала случая, който датира от девети юни. Така под въпрос е присъединяване на някогашната №1 на идния Уимбълдън, а и цялостната кариера на каката на Серина.

Адвокатът на Винъс обаче излезе с по-различна версия. " Г-жа Уилямс е потеглила на зелено, полицията е удостоверила, че тя се е движила с 8 км в час, когато госпожа Барсън е връхлетяла върху нея. Властите не са упреквали госпожа Уилямс в пътни нарушавания.

Това е злополучен случай. Винъс показва най-дълбоките си съболезнования на фамилията, което загуби обичан от тях човек, " декларира Малкъм Кънингам по адрес на обявата в TMZ.

Това не е първият конфликт на звездата с полицията по пътищата. През 2011-а е карала без наложителна застраховка. Две години по-късно пък е била с неплатени санкции и макар, че не е имала право да кара, го е сторила. От своя страна Уилямс планува да взе участие на Уимбълдън идната седмица и ще е сложена под №11.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР