Тенис звездата Наоми Осака се разплака и напусна за кратко

...
Тенис звездата Наоми Осака се разплака и напусна за кратко
Коментари Харесай

Емоционалната Наоми Осака се разплака на пресконференция

Тенис звездата Наоми Осака се разплака и напусна за малко конференция преди началото на шампионата по тенис в Синсинати, откакто й бе заложен въпрос за сложните й взаимоотношения с медиите.

Осака, която е втора в международната класация по тенис за дами, има тежко минало с медиите и даже се отдръпна от "Ролан Гарос " тази година, тъй като не искаше да приказва на конференции. Според сътрудника на японката, журналистът от Cincinnati Enquirer е задал въпроса в несъответствуващ звук.

Той пита: "Не обичаш да се занимаваш с нас, изключително по този метод, само че медиите въпреки всичко обслужват доста добре някои странични ползи (на богатите спортисти). Въпросът ми е по какъв начин успяваш да балансираш нещата? ".

В следствие Осака се разплака и спря краткотрайно конференцията, само че се завърна и сподели, че не е сигурна по какъв начин да отговори.

"Не е моя виновност, че някои неща, които туийтвам или споделям генерират огромен интерес от страна на медиите. Това несъмнено е по този начин, тъй като съм спечелила две трофеи от Големия шлем. В предишното съм давала доста конференции и знам, че това просто се случва. Но по какъв начин да го уравновесявам? Просто не знам. Опитвам се да реша казуса в придвижване ", продължи Осака.

Различен публицист също зададе въпроси, свързани този път с тениса, само че Осака забърса няколко сълзи и прекъсна за малко конференцията. Тя обаче се върна малко по-късно и продължи да приказва.

Според основния редактор на Cincinnati Enquirer - Берил Лов, журналистът е задал естествен въпрос.

"Уважаваме госпожица Осака и се радваме, че получихме късмет да приказваме с нея. Нашият делегат на конференцията зададе естествен въпрос и търсеше разговор с нея. Съжаляваме откровено, че нашият въпрос я разстрои толкоз доста ", сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР