Тенис турнирът Уимбълдън е в разгара си, а до финала

...
Тенис турнирът Уимбълдън е в разгара си, а до финала
Коментари Харесай

Секси половинките на звездите на Уимбълдън

Тенис шампионатът Уимбълдън е в разгара си , а до финала след седмица има още много срещи на корта. Докато спортистите се борят за купата и наградения фонд от няколко десетки милиона, ние ще обърне взор към красивите половинки на едни от най-известните тенисисти . Не за друго, а тъй като по нищо не отстъпват на футболните съпруги.

Томаш Бердих и Естер Саторова

И двамата са от Чехия. Запознават се преди осем години, когато тя е на 19. Съпруг и брачна половинка са от 2015 година

Естер е модел с сполучлива кариера и не една и две корици на международни фешън списания. Обича да опитва с визията си, само че едно в никакъв случай не трансформира - че наподобява повече от добре, без значение от цвета на косата си.
 Естер и Томаш

Естер и Томаш

Анди Мъри и Ким Мъри

Двамата се срещат през 2005 година на шампионата US Open. Тогава Ким е единствено на 17. Баща й е ръководител на Женската тенис асоциация и самичък показва щерка си на Мъри.
 Ким Мъри

Ким Мъри

Няколко месеца по-късно, през 2006 година Анди и Ким публично афишират, че са двойка с една целувка през всички след следващата победа на тенисиста. Скоро по-късно се заприказва за къса разлъка, само че двамата са неразделни към този момент повече от 12 години.

Законни брачен партньор и брачна половинка стават едвам през 2015 година Семейство Мъри има две деца и две кучета. А Ким се трансформира в обичаната тенис брачна половинка, която постоянно, когато има опция, поддържа обичания си от трибуните.
 Анди и Ким Мъри

Анди и Ким Мъри

Новак и Йелена Джокович

Двамата се срещат за първи път още в гимназията. Официално са двойка от 2005 година, когато и двамата са на по 18. Имат две деца и са семейство от юли 2014 година

Йелена е добре позната не просто като брачната половинка на Жокера, само че и като жена, отдадена изцяло на благотворителни дела, измежду които възстановяване на просветителната система в родината им Сърбия.

Но най-често я виждаме на трибуните на корта, да приветства екзалтирано своя брачен партньор.
 Йелена Джокович

Йелена Джокович

Милош Раонич и Камиле Рингор

Канадският тенисист бе женен за секси модела на бански Даниел Кнъдсън. Двамата обаче се разделиха и единствено няколко месеца по-късно Раонич стартира да излиза с колежка на някогашната му - белгийката Камиле.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Camille Ringoir (@camille_ringoir) на Фев 7, 2019 в 5:36 PST

Тя е модел от 13-годишна възраст и е била на корицата на редица фешън списания. Двамата с Рачонич оповестиха връзката си с обща поява на MET Gala доскоро повече от месец.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Camille Ringoir (@camille_ringoir) на Май 31, 2019 в 3:01 PDT

Никол Шерцингер

Няма просто по какъв начин да не я включим в този лист, макар че дали с Григор са още дружно, единствено те си знаят. Важното е, че Димитров е на Уимбълдън, а Никол е секси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Юли 4, 2019 в 11:24 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР