Тенис турнирът от ATP 250 в София вeче ще има

...
Тенис турнирът от ATP 250 в София вeче ще има
Коментари Харесай

Брандплюс е новият спонсор на София Опън 2018

Тенис шампионатът от ATP 250 в София вeче ще има ново име - София Опън 2018.

Това заяви шефът на дубайската компания " Брандплюс ", новата компания уредник на конкуренцията през февруари - Барат Годхинди:

 Григор Димитров с купата от шампионата Garanti Koza Sofia Open 2017!
ГриШОУ в " Арена Армеец " - Димитров подвигна шестата си купа! (ВИДЕО)

Българинът се оправи с Давид Гофен на финала

" В качеството си на компанията, която съставлява притежателите на АТР събитието от категория 250, започващо на 4 февруари 2018 година, ние от " Брандплюс " удостоверяваме, че събитието ще се състои в град София и представяме името на Турнира - " София Опън 2018 ".

Изказваме цялата си признателност на досегашния общоприет спонсор Гаранти Коза и сътрудник Коза Уърлд оф Спортс. Ние ще организираме събитие от най-високо равнище с управлението на извънредно опитния и почитан турнирен шеф Пол Макнами и неговия интернационален одобрен екип.

Събитието разполага с финансовата поддръжка на няколко съществени, значими и огромни колегата, с които ще се подсигурява триумфа на спортно събитие на 2018 година в София. Очакваме да забележим всички с зала " Арена Армеец София " от 4-ти до 11-ти февруари 2018 година и да станем очевидци на страхотни страсти на Централния корт ".

Досегашното име на най-силния тенис шампионат в България беше Garanti Koza Sofia Open. През февруари на финала Григор Димитров победи на финала Давид Гофен пред повече от 12 хиляди фенове, което е връх за конкуренция на равнище ATP 250.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР