Тенис светът за първи път от Ролан Гарос 2020 насам

...
Тенис светът за първи път от Ролан Гарос 2020 насам
Коментари Харесай

Надал е най-успешният за всички времена: Бекер

Тенис светът за първи път от Ролан Гарос 2020 насам има своя водач в категорията за най-титулуван състезател от Големия шлем, а точно Рафаел Надал . Матадора се трансформира в новия първенец на Australian Open след един свръхестествен мач против международния номер две Даниил Медведев, а това провокира възторг в обществените мрежи и Интернет пространството.

Специлаисти не стопират да разясняват триумфа на Надал в Мелбърн, а своето удивление от достижението на Рафа изрази и Борис Бекер, някогашен международен номер едно. Изказването гласеше: "Днес е ден за пренаписване на тенис историята. " - стартира Бекер.

"Никой не очакваше Надал да бъде огромният първенец. Да, той показва, че е вър форма по време на конкуренцията в Мелбърн, само че не би трябвало да забравяме, че Рафа беше контузен в продължение на шест месеца. Сега сме стъписани, тъй като към този момент има един единствен водач в класацията, която вълнува всички, а точно брой трофеи от Големия шлем.

Рафа надмина Федерер и Джокович, потвърди на света, че не е единствено "кралят на клея ". Надал към този момент разполага с най-малко два трофея на всеки един от "мейджър " шампионатите. Той е най-успешният за всички времена, към този момент можем да го заявим без нито капка подозрение ", приключи Бекер.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР