Тенис шампионът Григор Димитров е суперстар не само на корта,

...
Тенис шампионът Григор Димитров е суперстар не само на корта,
Коментари Харесай

Връх и на корта, и на пътя: Гришо яхна звяр за 2,5 млн лева

Тенис първенецът Григор Димитров е суперстар освен на корта, само че и по пътищата . Последен модел яркожълт мерцедес S-класа, за който е платил към 2,4 млн. лв., подкара Гришо. Със положение от 24 милиона лв., популярният хасковлия има няколко лимузини. Перлите в неговия личен авто парк са сиво ламборгини с цена 500 000 лева, както и порше, още веднъж в обичания му жълт цвят, закупено cpeщу „ по-скромните “ 300 000 лева В гаража на тенис аса се намира и яркочервен „ Астън-Мартин “, обичаната марка коли на Джеймс Бонд . До него са паркирани още едно ламборгини и едно величествено, черно и доста скъпо БМВ, написа България Днес.

Не единствено Григор обаче може да се похвали със суперколи. „ България Днес “ съумя да надникне в тузарските коли и на други родни випове. Написахме преди седмица по какъв начин Преслава и Галена се състезават към този момент не за сърцето на един и същи мъж, дори не и за челното място на попфолк сцената, а чие возило е по-скъпо и лъскаво.

Дори братята фики и Емрах Стораро се конкурират освен кой е по-по-най в певческите си изяви, а чия лимузина е по-шикозна. Засега - огромният наследник на Тони Стораро води по точки пред по-малкия си брат във връзка с цената, само че Емрах, който е прочут фен на рисковите скорости, се хвали, че неговите коли пък са много „ по-бързи и гневни “. Баща им Тони Стораро е натрупал за дългогодишното си наличие на попфолк сцената чисто положение от 10 милиона лв..

Певецът е предал и на двамата си наследници, поели по неговия път, Фики и Емрах, пристрастеността си към лимузините. Стораро-баща се придвижва по участия с черен джип мерцедес кубче и още един мерцедес S-класа в същия цвят. Но безспорната му горделивост е автомобил, станал единица мярка за популярност, авторитет и благосъстояние измежду хай личностите по света още през 60-те години на предишния век - сребристосив ролс-ройс. Твърди се, че попфолк ветеранът се е снабдил с тузарското возило против 600 000 лева „ Венецът “ на автомобилните му придобивки е графитеносиво ламборгини, което по цена може да се мери единствено с лимузината от същата марка на Григор Димитров, уверени са познавачи.

Незалязващата към този момент близо три петилетки попфолк дива Емануела не пада по-долу от най-оборотните си колежки . За зеленооката певица е известно, че има положение, възлизащо на 8 милиона лв.. На първо място измежду първокласните й возила е фамозно черно ферари на стойност 200 000 лева Емануела също следвана в живота от мерцедес, само че не бял, а черен. Но въпреки всичко белият цвят я настига в облика на елегантно БМВ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР