Тенис сезонът вече официално приключи и повечето играчи се наслаждават

...
Тенис сезонът вече официално приключи и повечето играчи се наслаждават
Коментари Харесай

С поглед към идния сезон: Григор Димитров добави нов турнир в календара си!

Тенис сезонът към този момент публично завърши и множеството играчи се любуват на дребното си почивни дни, с които разполагат преди старта на идната година. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не направи изключение и през последните няколко дни бе в Милано, откъдето разгласява серия от фотоси в профила си в Instagram. Първата ни ракета обаче надалеч не е изоставил подготовката си за идния сезон и постоянно разгласява фрагменти от интензивните си занимания във фитнеса дружно със своя кондиционен треньор Себастиен Дюран.

Димитров ще се завърне на корта още в края на декември, защото дружно с Димитър Кузманов, Адриан Андреев, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова следва да показват България в новосъздадената отборна конкуренция United Cup (29 декември - 8 януари). Впоследствие за нашето момче следва присъединяване в Откритото състезание на Австралия (16-29 януари).

През днешния ден пък бе доказан нов шампионат в календара на хасковлията за 2023-та година, а точно АТР 250 конкуренцията в Делрей Бийч, която ще се състои в седмицата сред 13 и 19 февруари и съответствува с провеждането на шампионатите в Ротердам и Буенос Айрес. Досега българинът има единствено две участия в надпреварата във Флорида, едното от които датира от актуалната година, когато доближи до четвъртфиналната фаза, побеждавайки Мичъл Крюгер на старта и отстъпвайки на Джон Милман в борбата за място на полуфинал.

2023 field incl.
Kei Nishikori
Grigor Dimitrov
Taylor Fritz
Cameron Norrie
Denis Shapovalov
John Isner
Tommy Paul
Reilly Opelka
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР