Тенис сезонът може да наближава своя край, но тепърва предстоят

...
Тенис сезонът може да наближава своя край, но тепърва предстоят
Коментари Харесай

Очертава се силна тенис надпревара в Токио

Тенис сезонът може да наближава своя край, само че занапред предстоят решаващите шампионати, които ще дефинират финалната осмица за Торино. Надпреварите в Азия ще завършат със мощния шампионат в Токио.

Състезанието ще се организира сред 16 и 22 октомври, като събитието е от категория  ATP 500. В японската столица ще забележим някои много забавни имена в международния тенис, като трима представители на топ 10 оглавяват схемата. Поставен под номер 1 е международният номер 8, Тейлър Фриц, а наличието на играчи от топ 10 допълват още, Каспер Рууд и Александър Зверев. В елитната конкуренция, вършат усещане още много огромни имена, измежду които Алекс Де Минор, Томи Пол, Франсис Тиафо, Карен Хачанов, Камерън Нори, Хуберт Хуркач, и не на последно място, новата звезда на тениса Бен Шелтън.

В „ страната на изгряващото слънце “ следващ опит за възвръщане към положителните си дни ще направи и Феликс Оже-Алиасим, който изпраща един извънредно неоснователен сезон. Заслужава си да се означи и присъединяване на Диего Шварцман в идния шампионат, защото аржентинецът загатна за положителни неща, с представянето си в Шанхай, където доближи до осминафиналите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР