Тенис съдията Джанлука Москарела беше наказан да не ръководи мачове

...
Тенис съдията Джанлука Москарела беше наказан да не ръководи мачове
Коментари Харесай

Тенис съдията Джанлука Москарела беше наказан да не ръководи срещи, докато тече разследване за сексуален тормоз

Тенис съдията Джанлука Москарела беше осъден да не управлява мачове до момента в който тече следствие против него от ATP. Италианецът е упрекнат в полов тормоз към едно от девойките подаващи топките по време на шампионат " Чалънджър " във Флоренция.
 Григор Димитров ще бъде №26 най-малко още една седмица
Григор Димитров ще бъде №26 най-малко още една седмица

Българинът пропусна да завоюва няколко места след загубата от Бублик в Ченду

Във видео в обществените мрежи се вижда по какъв начин Москарела споделя на момичето следното: " Много си секси. Така гореща си физически или прочувствено. Или и двете ".

Инцидентът е станал по време на на мача сред Педро Соуза (Португалия) и Енрико Дала Вале (Италия), извоюван от португалеца със 7-5, 4-6, 6-4. В него съдията се прояви и с окуражаването си към Соуза, до момента в който Дала Вале е бил в съблекалнята:

" Скъпи Педро, остани съсредоточен, апелирам те ". В интерес на истината Соуза в действителност е запазил концентрацията и даже доближи до край, изгубен от аржентинеца Марко Трунхилети.

Москарела не е първият тенис арбитър, който е осъден поради сходна реакция. Известният шведски съдия Мохамед Мияни беше глобен да не управлява дуели на два шампионата, откакто окуражаваше скандалния Ник Кириос (Австралия) на US Open.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР