Тенис легендата Серина Уилямс разказа как модата се е превърнала

...
Тенис легендата Серина Уилямс разказа как модата се е превърнала
Коментари Харесай

Серина Уилямс с награда Модна икона

Тенис легендата Серина Уилямс описа по какъв начин модата се е трансформирала в желан метод на изложение, до момента в който е била пред очите на обществеността, а тенис кортът е бил нейното място за изява.

" Когато бях малко момиче, знаех, че съм друга, тъй че изследвах модата като метод да се отлича ", сподели тя, до момента в който приемаше премията " Модна икона " от Съвета на дизайнерите в Съединени американски щати.

" В доста връзки за мен тенис кортовете се трансфораха в моя подиум, а Откритото състезание на Съединени американски щати беше моята Седмица на модата в Ню Йорк. Преосмислянето на обичайното тенис облекло се трансформира в метод да изразя моята характерност и моята убеденост и най-важното, моята просвета ", добави тенисистката.

Уилямс, която се отдръпна от тениса предходната година, е първият състезател, спечелил премията " Модна икона ". Тя ѝ беше връчена от Ким Кардашиян, притежател на оценката предходната година.

Кардашиян назова Уилямс " смел, храбър, достоверен, емблематичен - най-великият на всички времена ".

Наградите на Американския съвет на стилните дизайнери са определяни като еквивалент на филмовите награди " Оскар ". Тази година те се организираха в Американския природонаучен музей в Манхатън с хазаин Ан Хатауей.

Когато Уилямс, която в този момент е на 42 години, се отдръпна от тениса, тя сподели, че желае да се концентрира върху майчинството. Тя роди през август момиченце, близо година след последния си мач на корта. Адира Ривър Оханян е второто дете и втората щерка за Уилямс и нейния брачен партньор Алексис Оханян. Първата - Олимпия, е родена през 2017 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР