Тенис легендата Борис Бекер не пропусна да поздрави Григор Димитров

...
Тенис легендата Борис Бекер не пропусна да поздрави Григор Димитров
Коментари Харесай

Борис Бекер поздрави Григор за титлата

Тенис легендата Борис Бекер не пропусна да поздрави Григор Димитров за купата на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " на АТР в Синсинати.

Димитров реализира първи триумф от такава конкуренция. Той победи на финала Ник Кирьос с 6:3, 7:5, като преди този момент противникът му беше отстранил Рафаел Надал.

" Силно съм впечатлен от Григор Димитров. От това, което видях, мога да кажа, че към този момент съм му почитател №1. Невероятен е! Да продължава в същия дух. Още не ни е посочил най-хубавото от себе си на корта ", сподели Бекер.

Бившият треньор на Гришо - австралиецът Роджър Рашийд, също отдаде заслуженото на най-хубавия български тенисист и го поздрави за първата огромна купа в кариерата му.

Интересното е, че на финала Григор съкруши австралиеца Ник Кирьос, с който Роджър Рашийд искаше да работи преди време. " Добра работа на Григор Димитров и тима му. Насладете се! ", написа австралийският експерт в Туитър.

Съперникът на хасковлията на финала - австралиецът Ник Кирьос пък не пропусна да похвали първата ракета на България и поздрави 26-годишния гений за огромния му успех.

" Поздравления, Григор! За мен е наслаждение да те видя в топформа, играеш превъзходен тенис. Поздравления и за почитателите, въпреки че множеството от вас бяха за Григор.

Имах известни проблеми напоследък, той пък сподели огромна прохлада, още един път поздравления ", показа по време на церемонията по награждаването Кирьос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР