Тенис легендата Борис Бекер говори пред sportal.bg за шансовете на

...
Тенис легендата Борис Бекер говори пред sportal.bg за шансовете на
Коментари Харесай

Борис Бекер: Григор Димитров е изключителен талант

Тенис легендата Борис Бекер приказва пред sportal.bg за възможностите на Григор Димитров в идния Australian Open. Той се спря и на заслугите на венецуелския експерт Дани Валверду за развиване на качествата на изключителния българския гений. Според седмкратният победител от шампионати от Големия шлем Рафаел Надал и Роджър Федерер мъчно могат да бъдат задминати през 2018:

 Борис Бекер: Поздравления, Григор!
Борис Бекер: Поздравления, Григор!

" Колкото по-дълго време си го чакал, толкоз по-хубаво е възприятието "

" Виждам Григор Димитров на полуфинал в Australian Open или по-напред, безусловно. Той изигра доста мощен сезон и е №3 в света, съревновава се сполучливо с най-хубавите. Навлиза в пика на тенис кариерата си, а също по този начин е задоволително зрял, задоволително мощен и в задоволително добра физическа форма.

Мисля, че има всички благоприятни условия да бъде сполучлив в Австралия и тази година. Вярвам, че може да бъде в топ 3 или в топ 5 и в края на годината, тъй като е извънреден гений. Шокиращ, напряко. Освен това, има до себе си Дани Валверду, който е един от най-хубавите треньори в тениса и се вижда доста огромно усъвършенстване през последните 18 месеца. Григор се трансформира в един от водещите състезатели в международен мащаб и не виждам причина да стопира дотук.

 Снимка 300461
Източник:

Надал и Федерер са окупирали първите две места с разлика и за по-младите им преследвачи ще бъде мъчно да ги задминат. Мисля, че всеки е бил сюрпризиран преди една година от тяхното показване, най-малко първоначално, несъмнено. Не е постоянно срещано да отсъстваш заради травми към шест месеца и след това да се върнеш и да играеш край на Голям шлем. Но оттова нататък нямаше нищо изненадващо, тъй като ми се коства, че от време на време хората обръщат внимание повече на възрастта им, като че ли подценяват качествата им и най-важното - голямата обич към тениса.

 Снимка 300463
Източник:

Те са спечелили толкоз доста титли и толкоз доста пари, че няма потребност да не престават да играят, единствено че просто обичат доста тениса и това е главното при тях. Големият въпрос постоянно ще е кой ще ги изпревари, кой ще ги смъкна от върха? Това са най-успешните състезатели в историята и до момента в който са здрави и стимулирани, ще бъде доста мъчно, тъй като видяхме и предходната година, че си поделиха Шлемовете. Няма да им е елементарно на преследвачите ", приключи Бекер.

 Борис Бекер се засегна: Не съм фалирал
Бекер се засегна: Не съм фалирал

" Не желая да заплащам за неща, които не са мой разход "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР