Тенис легендата Борис Бекер е получил смъртна заплаха във втория

...
Тенис легендата Борис Бекер е получил смъртна заплаха във втория
Коментари Харесай

Тенис легендата Борис Бекер получил смъртна заплаха в затвора

Тенис легендата Борис Бекер е получил смъртна опасност във втория затвор във Англия, където излежаваше присъда за 2 година и 6 месеца за укриване на имущество и активи за милиони и надлежно неплащане на налози. Германецът трябваше да разгласи банкрут.
Прочетете още
Той описа за интервала от 230 дни, които изкара зад решетките, преди да бъде освободен предварително пред немската телевизия SAT 1. Тя му заплати за изявлението половин милион евро.

Първоначално Бекер бе въдворен в лондонския затвор Уондсуърт, а след това беше изместен в Хънтърком. В първия пандиз той бил изнудван от палач с доживотна присъда за пари. Трима други пандизчии обаче защитили Бекер.

Във втория затвор " сътрудник " заплашил да го убие, като детайлно обяснил по какъв метод. На идващия ден се разкаял и му целувал ръцете.

По време на изявлението Бекер няколко пъти се разплака. Обясни, че е измършавял 7 кг зад решетките, където за първи път в живота си е почувствал апетит. Нямал достъп до алкохол и цигари, което пък по някакъв метод му се отразило добре на здравето.

Особено първият затвор бил извънредно беден и тънел в мърсотия. Там присъдите си излежавали убийци, изнасилвачи на деца и наркодилъри.

" Разбира се, че бях отговорен. Може би не демонстрирах задоволително разкайване на подсъдимата пейка. Нещата можеха да се развият и по-добре за мен, само че можеше да стане и по-лошо.

Мисля, че в пандиза преоткрих индивида в себе си. Този, който в миналото бях. Научих доста тежък урок. Много безценен и мъчителен ", съобщи 55-годишният Бекер, който е троент победител на " Уимбълдън ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР