Тенис клуб Локомотив загуби базата си край Гребната база. Големите

...
Тенис клуб Локомотив загуби базата си край Гребната база. Големите
Коментари Харесай

Решено: ТК „Макс про 2020” взе кортовете на „Локомотив”, те спечелиха тези на „Академик”

Тенис клуб „ Локомотив ” загуби базата си край Гребната база. Големите кортове ще се стопанисват от новият тенис клуб, който набира известност - „ Макс про 2020 ”, давайки  тройно по-голяма оферта от Локо за игрищата.
Прочетете още
От комисията към Общинска благосъстоятелност са определили клуба за победител, като заповедта би трябвало да бъде написана от краткотрайно изпълняващия служба кмет Величко Родопски.  „ Макс про 2020 ” ще стопанисва 16-те дка с кортове и спортна зала към тях против наемна цена от 6000 лв.. Те са длъжни да влагат 4,3 млн. лв. в инфраструктурата на обекта и 11-те открити и 2-та закрити корта, плюс санитарните пространства и съблекални.

Офертата не Локо бе за 2000 лв. наем и 1,6 млн. лв. инвестиция.

Търговска колегия „ Локомотив ” обаче е определен за победител за другия конкурс на Община Пловдив за кортовете зад Хангарите, които  се стопанисваха от Търговска колегия „ Академик ” до неотдавна.  Отново борбата е била с - „ Макс про 2020 ”, като  двата клуба са дали почти  идентични предложения  ТК „ Макс про 2020 “ са предложили  489 хиляди лева инвестиция, а Търговска колегия „ Локомотив Пловдив “ – 478 хил, а месечният наем от 740 лв..

Това, което е наклонило везните към Локо е, че те са предложили инвестицията да бъде осъществена в границите на 4 месеца, до момента в който другият клуб – 9 месеца.

Резултатите от състезанията могат да се апелират в Административния съд. Хипотетично е допустимо и двата клуба да се откажат, като спечелили и по този начин вторите да вземат терените с по-ниските си предложения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР