Тенис кариерата на Серина Уилямс може и да се намира

...
Тенис кариерата на Серина Уилямс може и да се намира
Коментари Харесай

Nike кръсти най-голямата си сграда на Серина Уилямс


Тенис кариерата на Серина Уилямс може и да се намира в застой, само че американската легенда продължава да реализира свои фантазии, свързани със спорта.

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем влезе в нова елитна компания – тази на спортистите, на които е кръстена постройка на Nike.

Доскоро те бяха единствено 10, в това число баскетболните икони Майкъл Джордан и Леброн Джеймс, само че към този момент са 11, защото Уилямс се включи уместно в клуба – давайки името си на най-голямата постройка в главния кампус на марката в Бийвъртън, Орегон.

„Серина“ се разгръща на близо 93 хиляди квадратни метра, съдържа тенис корт, висока кула и специфична зала, кръстена на дъщерята на тенисистката – Олимпия.

Историята на популярната ѝ кариера е втъкана в пространствата, като можете да откриете в тях освен фрагменти с нея и буквите ѝ, само че и голям брой акценти от 23-те ѝ триумфа от Големия шлем – както медали и титли, по този начин и някои от екипите, които е основала с Nike през годините.

Сградата е разграничена на три крила – „Феномен“, „Воин“ и „Муза“.

„Serena Williams Building е значима, тъй като продължава да демонстрира на останалите тъмнокожи дами, че ние сме способни да бъдем велики и не би трябвало да стопираме пред нищо, когато преследваме персоналните си цели,“ споделя някогашната №1.

В Instagram тя написа, че от дребна мечтае да ѝ бъде оказана тази чест и не може да повярва, че това се случва: „Имам си постройка, хора! Това е полуда!“
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР