Тенденцията е да се отвори оценката за работа с тяло

...
Тенденцията е да се отвори оценката за работа с тяло
Коментари Харесай

Илиана Раева: Очаквайте много красиви, интересни, оригинални и атрактивни композиции



Тенденцията е да се отвори оценката за работа с тяло и с апарат. В това няма нищо ужасно. Така внезапно ще се отличат надарените и качествени гимнастички. Наказанията за артистичност ще бъдат по-големи, което за нас е ужасно. Този спорт е за гимнастички, които имат качества, това съобщи президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева , която провежда специфична подготовка за публицистите, които отразяват този спорт. Целта беше да се обясни в детайли правилника за облекчение на работата по отношение на идното международно състезание в София през 2018 година. В ролята на преподавател влезе „ златното момиче “ Християна Тодорова, която сега е една от най-хубавите млади съдийки.

Тази година ние ще бъдем по-силни, както в ансамбъла, по този начин и в самостоятелното. Трябва да сме доста подготвени – въпреки всичко България е хазаин на международното състезание следващата година. Очаквайте доста красиви, забавни, истински и атрактивни композиции, добави Раева.

Селекцията за ансамбъл- девойки е в понеделник. Подготвяме лагер за тях, който няма да е в зала „ Раковски “, тъй като залата не ни стига. Ще наемем зала. Водим договаряния за зала „ София “, само че в случай че не стане там ще търсим различен вид. Нямаме време, а работим с тежък апарат – лента. Имаме поддръжката на министър председателят за разширение на залата. Ние не желаеме някакви градежи. Искаме още един килим и малко място за аудитория. Там ще организираме контролните и надпреварите си, приключи Раева.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР