Тенденция е повечето пациенти с рак да се чувстват в

...
Тенденция е повечето пациенти с рак да се чувстват в
Коментари Харесай

Новост в онкологията

Тенденция е множеството пациенти с рак да се усещат в низходяща серпантина, в която стандартното лекуване им унищожава качеството на живот. Всъщност огромен % от онкоболните умират заради страничните резултати от химио- и лъчетерапията, поради заниженият имунитет и опцията от всевъзможен вид спомагателна зараза. Науката от дълго време е потвърдила, че един първокласен антиоксидантен артикул би могъл да предотврати този процес на събитията.

В сферата на биологичната медицина в последните години се появи продукта, който беше основан като съпътстващ лечебен артикул по време на открито стандартно лекуване.

Въздействието му се основава във възобновяване на здравия организъм, възстановяване на клетъчно имунната мощ, унищожаване на смущаващите странични резултати в резултат на химио- и лъчетерапия и лекуването на факторите, които блокират имунната система. Лечебните сили на тялото се усъвършенстват посредством интензивни детоксикации осъществяващи се с помощта на биологично дейните съставни елементи и, намиращи се в състава на

След повече от 5 години интензивно създаване, можем да кажем, че е артикул с потвърден антиоксидантен и антитуморен резултат върху човешкия организъм. Продуктът е с напълно естествен състав, който подкрепя главното лекуване без да го попречва, допълващата функционалност на има за цел да увеличи ефикастността на лекуването и качеството на живот на онкоболния пациент. Това е процедура наложила се в последната една година, която изрично удостоверява положителния развоой в битката с рака. Серия от клинични проучвания потвърждават,че с помощта на мощно изявените антитуморни свойства облекчава пациентите по време на химио- и лъчетерапия до степен липса на всевъзможен тип странични резултати ( изнемощялост, повръщане, анемия, храносмилателни разстройства и др.)

демонстрира високи и приемливи резултати при лекуването на другите типове рак, даже и в напреднал етап.

Аспекти на антитуморната функционалност на Витацептин включват:

• Активатор в съзряването на

• Спиране на клетъчния цикъл

• Индуциране на апоптоза и на антипролиферативна интензивност

• Противовъзпалителен резултат

• Анти- ангиогенеза

• Инхибиране на метастази



Витацептин работи като натоварен детоксикатор, който прекъсва процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с О2 и субстанции с антиоксидантно деяние, подтиква костния мозък и това резултира в формиране на еритроцити и хемоглобин.

Екстрактите от лечебните растения са съществени активатори в процеса на съзряване на Този развой се дели на три елементи. Първия се основава на даването на антигени на Т- клетките и активирането им. Втория включва ролята им в индуцирането на имунна приемливост. Третият развой включва смисъла им за поддържането на имунната памет заeдно с В -лимфоцитите. Такъв вид способ се е употребявал за изработката на ваксини, само че в последните години сътвори - таблетки.

Рак. Дума, която изпълва хората с смут. Мощна, опустошителна дума, която унищожи толкоз доста животи. Дума, която учените и лекарите интензивно и енергично работят, с цел да създадат единствено спомен. Над 40 % % от онкоболните пациенти пътуват по света, с цел да получат новаторска помощ при лекуване на рак. Сега българските онкоболнипациенти имат опция да видят от първо лице смяната с

За повече информация

се предлага в цялата аптечна мрежа на България.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР