Tenda SP3 е внимателно проектиран с тънък и елегантен дизайн(снимка:

...
Tenda SP3 е внимателно проектиран с тънък и елегантен дизайн(снимка:
Коментари Харесай

Wi-Fi устройство управлява интелигентно дома


Tenda SP3 е деликатно планиран с тъничък и грациозен дизайн
(снимка: Tenda)

Нов артикул на Tenda Technology, наличен и на българския пазар, разрешава интелигентно ръководство на дома. SP3 Smart WiFi Mini Plug съставлява интелигентен Wi- Fi контакт, който може да ръководи други умни устройства през смарт телефон благодарение на приложението Beli.

SP3 работи непосредствено с Amazon Alexa и Гугъл Assistant за ръководство на устройствата посредством гласови команди. Дистанционният достъп разрешава включване, изключване и надзор на разнообразни устройства единствено с един бутон.

Тази интелигентна джаджа работи със предпазени 2,4GHz безжични мрежи и няма потребност от обособен хъб, а дизайнът е извънредно стилен и не блокира прилежащия контакт. Смартфон приложението дава цялостен достъп до домашната мрежа, без значение от местоположението на потребителите.

Различните режими на работа се дефинират съгласно самостоятелните желания на всяко домакинство и могат да бъдат решени в авансово заложени енергийни проекти. Независимо дали изключвате светлината на верандата в зори, стартирате кафемашината, до момента в който сте под душа, или включвате осветлението още веднъж по здрач, SP3 улеснява ръководството на тези рутинни задания.

SP3 може да задейства и деактивира осветлението на инцидентен принцип, с цел да наподобява, че сме вкъщи
(снимка: Tenda)

Смарт контактът е деликатно планиран с тъничък и грациозен дизайн, без да лимитира достъпа до прилежащите контакти. Всеки Smart Plug е съчетаем както с Alexa, по този начин и с Гугъл Assistant, тъй че разрешава ръководство и опериране с електронните устройства единствено с гласови команди.

При по-дълги отсъствия от вкъщи, като да вземем за пример летни отпуски, производителят поучава да настроите интелигентия контакт в режим Away, което разрешава активиране и деактивиране на инцидентен принцип на осветлението, тъй че да наподобява все едно сте си у дома.

SP3 работи със предпазени 2,4GHz безжични мрежи и няма потребност от обособен хъб
(снимка: Tenda)

Освен всички изброени потребни функционалности, SP3 разрешава на потребителите свободно и елементарно да управляват своите домашен уреди, като по едно и също време с това дейно понижава дълготрайната консумация на електрическа енергия.

се предлага от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 40 лева с включен Данък добавена стойност и 24 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР