Tenda Smart Wi-Fi Pluж е достъпно решение за управление на

...
Tenda Smart Wi-Fi Pluж е достъпно решение за управление на
Коментари Харесай

Tenda SP3 – Wi-Fi контакт за умния дом


Tenda Smart Wi-Fi Pluж е налично решение за ръководство на домашните смарт уреди
(снимки: TechNews.bg)

Доскоро екзотика, умният дом към този момент се трансформира в действителност за доста хора. В жилищата последователно се настаняват новите смарт джаджи, които ни разрешават да управляваме домашните уреди отдалечено – от телефона си, без значение къде се намираме, даже единствено с глас.

Ако желаете, да вземем за пример, да държите под надзор осветлението вкъщи, смарт контактът ще се притече на помощ. Това в действителност е Wi-Fi устройство, което се слага в елементарен контакт на електрическата мрежа, а към него се включва уредът, който желаеме да управляваме – лампа, вентилатор, кафемашина, тв приемник и така нататък

Всичко в действителност наподобява доста просто и елегантно. В кутията на продукта се намират самият Smart Wi-Fi Plug в непоказен бял цвят и къса листовка с указания за потребление. Кабели, зареждания и други съоръжения не са нужни.

Смарт контактът има един LED знак, който демонстрира положението му – неактивен, в развой на свързване (към домашната Wi-Fi мрежа) и обвързван, както и един бутон изпод, предопределен за рестартиране до фабричните настройки.

Тоест, имаме едно устройство с минималистичен дизайн, което също така е много на ниска цена (около 26 лева с Данък добавена стойност в комерсиалната мрежа), само че също по този начин и много интелигентно, защото с него можем да управляваме дейно домашните уреди, даже когато сме надалеч от у дома.

Цялата „ магия ” на тази дребна и елементарна на тип джаджа е в софтуера, или по-точно във опциите на мобилното приложение Beli, което Tenda предлага за евакуиране гратис към своя смарт артикул. С него можете да извършите чудеса в ръководството на умния дом – даже да подражаване че сте у дома, като инструктирате SP3 от време на време да пуска и гаси осветлението, до момента в който сте в командировка или на отмора.

За да се случи всичко това, смарт контактът би трябвало да се свърже към домашната Wi-Fi мрежа, което става елементарно през мобилното приложение, след основаване на акаунт с имейл и ключова дума. Приложението открива SP3 устройството, когато то е включено в контакта и го свързва към домашната Wi-Fi мрежа, след което стават налични всички благоприятни условия за ръководство.

Особено привлекателна е функционалността за гласово ръководство. Beli поддържа работа с гласови команди от смарт телефона посредством известните виртуални помощници Googlе Assistant и Amazon Alexa. Това е още едно улеснение за хора, които към този момент са привикнали да командват умните джаджи с глас, а за всички „ начинаещи ” ще е забавно ново преживяване.

Е, този смарт контакт няма да ви демонстрира какъв брой ток пестите като управлявате интелигентно осветлението и домашните уреди, само че сигурно ще увеличи успеваемостта. Повече са сюжетите на потребление ще ви разкажем в последваща обява.

Несъмнено е измежду най-достъпните на пазара смарт контакти за умния дом. Устройството се предлага в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на Tenda на цена към 26 лева с включен Данък добавена стойност и две години гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР