Температурите вероятно ще се удвоят в някои региони на Обединеното

...
Температурите вероятно ще се удвоят в някои региони на Обединеното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точно къде и кога температурите ще се удвоят в разделението север-юг

Температурите евентуално ще се удвоят в някои райони на Обединеното кралство в границите на няколко дни, споделят синоптиците.

The живакът падна до -2C в Сантън Даунхам, Съфолк, в понеделник, заяви Метеорологичната работа. Дъжд удари и страната с изключително мощни дъждове в North York Moors.

Но когато тази линия от ниско налягане в последна сметка намалее, доста региони ще изпитат слънчево греене и температури най-малко двойно по-високи през днешния ден. Най-топлият интервал идната седмица ще бъде в четвъртък, 2 май - само че Метеорологичната работа споделя, че тези на север ще имат по-сухо време от тези на юг.

Метеорологичната работа написа на уеб страницата си: „ Температурите евентуално ще наклонността е близка или малко над междинната, макар че остават вероятни някои по-хладни спирания при започване на май, нещо като делене на север-юг наподобява допустимо, с релативно по-сухи условия по-на север и максимален късмет за дъжд по-на юг. " Прогнозите на Netweather затвърждават тази вероятност в блога си и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР