Температурите паднаха до минус 16 градусаСлед снега - опасен студ

...
Температурите паднаха до минус 16 градусаСлед снега - опасен студ
Коментари Харесай

Студен край на седмицата в цялата страна

Температурите паднаха до минус 16 градуса

След снега - рисков мраз в огромна част от България и в неделя. Жълт код за ниски температури към момента е в действие за 12 области. Най- студено в неделя заран е било във Видин - минус 14 градуса, както и в Кнежа- минус 13. В София са регистрирани минус 12, а в Пловдив - минус 11 градуса. На прохода " Петрохан " температурите паднаха до минус 16. За разлика от събота, в неделя нямаше затворени пътища и обитаеми места без ток. Пътните настилки са най-вече сухи, само че тук-там заледени.

В петък дневните стойности ще стигнат 20 градуса. Това стопляне, няма да се случи за един ден, тъй че в понеделник заран още веднъж се чака мразовито време. Температурите ще бъдат  между минус 11 и минус 6 градуса. За сметка на това, денят няма да е мразовит, както бяха минали два, и температурите ще бъдат над нулата - от 2 до 7 градуса.

 Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР