Температурите днес ще стигнат до 15 градусаВ неделя призори ще

...
Температурите днес ще стигнат до 15 градусаВ неделя призори ще
Коментари Харесай

Термометрите стигат над 20 градуса в петък, от 12 март - захлаждане

Температурите през днешния ден ще стигнат до 15 градуса

В неделя на разсъмване ще има намалена видимост поради мъгли в ниските региони. В хода на деня слънцето ще се демонстрира повече над северната половина на страната, предава. Отново там вятърът следобяд ще се усили. Покрай преминаващ южно от страната ни средиземноморски циклон ще превалява дъжд в крайните южни региони. По-високо в Рило-Родопската област ще превали сняг. Дневни температури ще са сред 9 и 14 градуса.

Следващата седмица ще стартира със слънчево, само че прохладно време. В понеделник облачността ще е раздрана над цялата страна. Сутринта температурите ще са към нулата, следобяд - сходни с неделните - сред 8 и 13 градуса.

Вторник и сряда ни чака динамична облачност с чести разкъсвания и нищожни валежи. Температурите ще се покачват, с наклонност в четвъртък и петък градусите да са пролетни - към и тук-там малко над 20 градуса. Ще има краткотрайни, местни валежи. Около 12-13 март се чака захлаждане, мощен вятър и по-значителни превалявания над цялата страна - дъжд в равнините и сняг по-високо в планината.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР