Температурата започва да се покачва, а сърцето ви да се

...
Температурата започва да се покачва, а сърцето ви да се
Коментари Харесай

ЛЕТЕН Хороскоп: Това лято е свързано с проявата на любов към себе си, Телци

Температурата стартира да се повишава, а сърцето ви да се разтапя, Телци. Прегърнете своята сензитивна страна, тъй като вашият хороскоп за лято 2022 е обвързван с любовта и другарството! Лятото постоянно стартира със слънцето, преминаващо през вашия обществен трети дом, което освен ще събере групата ви другари, само че и ще ви въодушеви да се свържете с целия квартал! Като се има поради това, в случай че обмисляте дали да говорите по значима тематика, или да се обърнете към съответен човек за поддръжка, тазгодишното новолуние в Рак на 28 юни може да бъде много потребно, най-малко когато става въпрос за това ново началото, което се пробвате да достигнете. Няколко дни след юли, за първи път от две години, амбициозният Марс ще дебютира във вашия зодиакален знак, който може да бъде както енергизиращ, по този начин и съживяващ. Не се опасявайте да поемете водещата роля! Меркурий също ще влезе във вашия трети дом на 5 юли, което значи, че някои от вас може да решат да подхващат малко пътешестване със фамилията си!

След като като сезонът на Лъва настъпи на 22 юли, вие повече от евентуално ще станете доста по-интроспективни (и интровертни), с цел да дадете на себе си любовта и грижата, за които в действителност жадувате. Каква е вашата формулировка за прочувствено задоволство? И вършиме ли каквото е належащо, с цел да го получите? Новолунието в Лъв може да пристигна с дарове, само че единствено в случай че сте подготвени да обмислите други гледни точки в процеса!

Разумният Меркурий ще влезе във вашия пети дом на любовта, пристрастеността и удоволствието на 4 август, което постоянно е занимателно за сантиментално ухажване и творчество. А на 11 август вашата прелестна ръководеща планета Венера ще ви насърчи да облечете копринена пижама и да отпиете от обичаното си розе!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР