Температурата на морската вода е 24°-26°Днес ще е предимно слънчево.

...
Температурата на морската вода е 24°-26°Днес ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

Жегата не отстъпва, температурите ще са до 37°

Температурата на морската вода е 24°-26°

Днес ще е най-вече слънчево. Още преди обяд над Източна България, а след обяд и над планините ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми.

Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от север-североизток. Дневните температурите ще се намалят, оптималните ще са сред 32° и 37°, в София към 31°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по северното крайбрежие ще има краткотрайни валежи. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът ще е сдържан от североизток, по най-високите елементи - от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 18°.

През идващите дни температурите ще се покачат с 2-3 градуса и в сряда оптималните ще са сред 34° и 39°. Времето ще бъде слънчево, в сряда след обяд над югозападните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на обособени места ще превали и прегърми. По Черноморието вятърът ще е слаб до сдържан от югоизток, а в останалата част от страната във вторник ще е безшумно, в сряда със слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР