Температурата на жителите в ромските махали в Бургас ще бъде

...
Температурата на жителите в ромските махали в Бургас ще бъде
Коментари Харесай

Мерят с дрон температурата на хората от махалите в Бургас

Температурата на жителите в ромските махали в Бургас ще бъде измервана с дрон, оборудван с термокамера. Това реши на съвещанието си Общинският спешен щаб, заяви кметът на града Димитър Николов, представен от БГНЕС.

``
реклама

Полицейски коли непрестанно обикалят най-голямата ромска махала в квартал „ Комлука “, с цел да наблюдават за спазването на ограниченията против разпространяването на COVID-19.

В града към този момент е забрането използването на всички кафе автомати и вевдинг машини. На 17 места в града са сложени мобилни умивалници с течаща вода и дезинфектанти.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 50 секунди) Рейтинг: 70733 | Одобрение: 35753 не знам дали има заболели в махалите, само че доста от хората които измислят ограниченията за битката с короналудостта несъмнено нещо не са в ред към този момент НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР