„Температурата е 5,5 градуса. Парното в автобус 60 не работи,

...
„Температурата е 5,5 градуса. Парното в автобус 60 не работи,
Коментари Харесай

Столични електробуси без парно. Пътниците се движат на температури близки до нулата

„ Температурата е 5,5 градуса. Парното в рейс 60 не работи, тъй като в депата не им стига батерията в минусовите условия навън”, изясни той във видео във Facebook.

По думите му това се дължи на няколко съществени детайла. Първият от тях – популизмът.

„ В София бяха изхарчени десетки милиони левове за закупуване на електробуси, които явно не са подобаващи за изискванията на София, не могат да обслужват съответно пасажерите и не им обезпечават нужния комфорт “, счита Бонев.

„ Второто нещо е, че откакто бяха закупени тези рейсове, не беше построена инфраструктурата за тях. В кв. Овча купел липсва зарядна станция. За да пести своята батерия, този рейс, а и освен, просто не включва парното”, добави общинският консултант.

„ Подобен електробус коства толкоз, колкото биха коствали два съчленени рейса на природен газ. Трябва първо да си даваме сметка, че хората имат потребност от по-редовен, по бърз и повече градски превоз. След това дано мислим какъв брой екологични са те. Електробусите не правят работа. Идвайки насам се возихме в газовите и в тях си имаше отопление “, споделя общинският консултант.

„ Жалко е, че бяха пръснати толкоз доста пари за услуга, която не удовлетворява пасажерите. Ще желаяме пояснение от виновните институции каква е обстановката и за какво не се пуска парното “, добави Борис Бонев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР