Темида погва Меглена Каканашева – Мегз за катастрофата преди близо

...
Темида погва Меглена Каканашева – Мегз за катастрофата преди близо
Коментари Харесай

Мегз на съд - поломила баба с мощния си Мерцедес

Темида погва Меглена Каканашева – Мегз за злополуката преди близо три години в Раковски. Тогава нахалната раковчанка аргументи злополука, при която пострада 71-годишна жена.

Заседанието на съда е планувано за четвъртък. Справката на локалната полиция посочила, че Мегз е била в условна присъда и с отнета брошура. Ако бъде приета за отговорна, може да влезе дейно в пандиза, разясниха адвокати, написа " Телеграф”.

На 8 април 2019 година малко след 14 часа дизнайнерката карала тузарския си джип мерцедес. Тя не спряла на знак " Стоп " и лишила преимуществото на възстара " Хонда ". В нея се возели дядо на 74-години и баба на 71 година

При жестокия удар бил строшен десния крайник на пенсионерката. Тя неотложно била откарана в болница за лекуване. На място дошъл патрул, който направил проби за алкохол на водачите. И двете били негативни. Лъснало обаче, че Меглена, както е същинското име на дамата, кара с отнета брошура. Тя била и в изискванията на условна присъда.

Мегз беше приета за отговорна по тази причина, че за времето от средата на месец септември 2018 година до 28 септември 2018 година, в град Раковски, съзнателно е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят лек автомобил.

Стойността на колата е 98 586 лв. и е благосъстоятелност на лизингова компания в София. Известната дизайнерка беше упрекната в застрахователна машинация. Наложена ѝ беше мярка " парична гаранция " от 10 000 лв..

През октомври Каканашева оповестила, че джипът й, който е взет на лизинг, е откраднат. След изгубването на колата, Мегз спряла да заплаща вноските. Криминалисти обаче откриха елементи от джипа в парцел на непосредствен другар на дизайнерката - Румен Рончев. Тогава стана ясно, че тя е излъгала за кражбата. По утвърденото от Районен съд-Пловдив съглашение, на Каканашева беше наложено наказване от 2 години отнемане от независимост условно с 4 години изпитателен период.

В момента дизайнерката живее в Дубай и надали ще участва персонално на делото за потърпевшата пенсионерка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР