Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не

...
Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не
Коментари Харесай

Кирил Кадийски: ГЕРБ са в безизходица и искат да вкарат по някакъв начин и другите в нея

Темида не спи. Нокаутирана е, лежи и ближе рани. Не може да направи нищо, до момента в който се обслужва от тази прокуратура. Това сподели писателят Кирил Кадийски в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".
„ Вчера една от активистките на ГЕРБ сподели: „ Готови сме на всичко, без да се пипа основният прокурор. Ние какво желаеме – да имаме способен и неутрален прокурор, какъвто актуалният не е, или желаеме да имаме прокурор „ наш човек “. ГЕРБ са в невъзможност и желаят да вкарат по някакъв метод и другите в нея. Защото, когато спечелиш изборите през пролетта, това въпреки всичко е някаква дребна победа. Наесен, в този момент, когато ни чака тежка зима, успеха е да загубиш с малко. Като загубиш с малко оставяш другия да вади картофите от жарта “, разяснява той.
„ ГЕРБ не оферират нещо ново, а желаят да се резервира отново тяхното статукво, само че под една маска – шефът се отдръпва, а другите работят и той им дава указания “.

„ Соломон Паси е математик. Ходовете му са доста премерени и добре пресметнати. Убеден съм, че той доста добре знае, че нищо няма да излезе от тези преговорни групи. Другият, който ни оферират – Росен Плевнелиев, е безусловно несъответствуваща личност, станала за смях в лицето на българите по време на своя мандат. Сега ми го поставят като човек, който ще вкара ред “, означи Кирил Кадийски.

„ Бойко Борисов ще мине през всички кръгове на пъкъла. Може би единствено в един няма да попадне. В пъкъла има един кръг, където са некръстените - честни и положителни хора, само че не са кръстени “, разяснява още писателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР