Теменужка Петкова се очертава дясната ръка на Бойко Борисов в

...
Теменужка Петкова се очертава дясната ръка на Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Теменужка Петкова ли е новата Деси Атанасова?

Теменужка Петкова се обрисува дясната ръка на Бойко Борисов в Народното събрание откакто Десислава Атанасова стана парламентарен арбитър, настояват депутати от групировката.

Бившата министърка към този момент стои на първия ред до Борисов и движи административните каузи в парламентарната група  на ГЕРБ-СДС.

Реалният водач Бойко Борисов официално бе единствено член на групата, до момента в който Деси Атанасова беше отпред. Дуловчанката стоеше неразделно до него на първия ред, а в този момент там е Теменужка.

Теменужка Петкова не е с имидж на ярка партийна фигура, а през годините се изявява по-скоро като специалист. Тя бе и министър на енергетиката в последните две държавни управления на Бойко Борисов. А това също не изглеждаше да е нейната роля. Дотогава кариерата на Петкова бе в държавната администрация, само че в региона на финансите и финансовия надзор.

Тя е приключила УНСС с магистратура по счетоводство и надзор. Преминала е образования в региона на вътрешния одит в обществения бранш в Министерствата на финансите на Ирландия и Англия и в региона на държавната финансова ревизия в Министерството на финансите на Португалия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР