Тематичният парк Дисниленд в Шанхай ще започне отново да приема

...
Тематичният парк Дисниленд в Шанхай ще започне отново да приема
Коментари Харесай

Печалбата на Дисни се е сринала с 90 процента

Тематичният парк Дисниленд в Шанхай ще стартира още веднъж да приема гости на 11 май, откакто бе затворен от началото на януари поради коронавирусната зараза, оповестиха международните организации.

Паркът няма да работи с цялостен потенциал. Броят на посетителите ще бъде стеснен посредством лимитирана продажба на билети, които ще бъдат пуснати в продажба от 8 май. За да влязат на територията на парка, гостите ще би трябвало също по този начин авансово да се записват в формалното мобилно приложение или на уеб страницата на Дисниленд.

Китайските управляващи са поискали от компанията да ограничи броя на посетителите до 30 % от потенциала или близо 24 000 души, прецизира Ройтерс.
Дейността ще бъде обновена с доста по-малко посетители от този брой за няколко седмици, до момента в който паркът се приспособява към ограниченията за сигурност, уточни основният изпълнителен шеф на Дисни (Disney) Боб Чапек.

Редица обекти на територията на комплекса като хотели и фирмени магазини възобновиха работа в стеснен режим още при започване на март, само че самият Дисниленд беше затворен.

В обектите, които работят, се вземат ограничения за сигурност като инспекция на температурата на посетителите на входа и регистрация на персонални данни посредством специфичен Кю Ар (QR) код. Маските са наложителни, а в магазините, на опашките и в заведенията за хранене се съблюдава отдалеченост. Тези правила ще са в действие и в самия парк след отварянето му на 11 май.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР