Тематичен уъркшоп Как да спечелим Effie“ ще представи правилата и

...
Тематичен уъркшоп Как да спечелим Effie“ ще представи правилата и
Коментари Харесай

Тематичен уъркшоп подпомага подготовката на заявките за престижните награди Effie България - Медии

Тематичен уъркшоп „ Как да спечелим Effie “ ще показа разпоредбите и условията за присъединяване в тазгодишното издание на най-престижния конкурс за маркетингова успеваемост в света Effie Awards. Събитието се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА) и ще се организира на 19 септември, понеделник, от 16:00 ч. на адрес: София, бул. Христо Ботев 117.

Представянето на напълно свършената работа не е лека задача. Полезни препоръки за съставянето на съвършената поръчка ще бъдат споделени от потвърдени експерти от рекламната и маркетингова промишленост с огромен на практика опит. Лектори са: Весела Апостолова - основен изпълнителен шеф, Publicis Groupe Bulgaria; Грета Колева - ръководещ шеф, Graffiti BBDO and Proximity Sofia; Иво Алтънов - ръководещ шеф, Noble Graphics; Юлиан Добрев - основател и шеф разбори, BluePoint Research and Consulting. Водещ и модератор ще бъде Красимир Папазов, публицистичен шеф, Redlink.bg.

По време на образованието ще бъдат разяснени характерните условия при подаването на поръчки в категориите на Effie България 2022, с акцент върху категориите, въведени тази година („ Нестопански бранш “, „ Медия тактика и нововъведения в обичайни и цифрови медии “, „ Устойчив триумф “, „ Въвеждане на нов артикул, услуга “ и новите подкатегории в категория „ Услуги “ - „ Политическа реклама и обществени услуги “, „ Медии, просвета и развлечения “). Специално внимание ще бъде отделено на съответни категории, за които през годините участниците в състезанието срещат най-често компликации да дефинират цели и по-късно да защитят резултатите си. Програмата планува опция за шерване на положителни практики и полемика.

Желаещите да се включат в образованието могат да се запишат за присъединяване с имейл на адрес: или през формата.

Наградите Effie са всепризнат стандарт за най-успешните акции измежду рекламните организации и рекламодатели по света и се провеждат у нас от БАКА. В петнадесетото издание на премиите Effie България ще се състезават най-ефективните реклами и информационни акции, основани за и осъществени в България в интервала 01.01.2021 – 31.08.2022 година, като това се отнася за всички показани детайли на акцията.

Повече информация за регламента на състезанието, документи за присъединяване и насоки за подаване на сполучливи поръчки можете да намерите на:

Наградите Effie България 2022 се организират с изключителната поддръжка на bTV Media Group - платинен спонсор на състезанието.

За премиите Effie:

Effie е интернационално одобрен стандарт за сполучливо комуникиран бранд. Повече от 50 години премиите се радват на самопризнание по едно и също време измежду рекламодатели и рекламни организации. Като световен знак на сполучлива маркетингова връзка, Effie концентрира вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвиква диалог сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама.

Началото е през 1968 година Тогава Американската маркетингова асоциация основава стратегия за класиране на най-ефективните рекламни акции. Днес, съвсем 50 години по-късно, Effie към този момент е най-престижната измежду профилираните маркетингови награди. Сред значимите оценки бяха добавени Global Effie и локалните Effie Europe, Effie Asia Pacific, Effie Latin America, Effie Middle East, Effie North Africa и 50 Effie национални състезанието. Създаден бе първият справедлив показател за сполучлива връзка и марка - Effie Effectiveness Index.

В България състезанието се провежда от Българската асоциация на информационните организации и се организира от 2007 година. Той покрива всички информационни канали на българския пазар, с цел да отличи тези акции и маркетинговите практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии.
За повече информация посетете effie.org и effiebulgaria.org. Следвайте @effieawards в Twitter за вести по отношение на стратегиите Effie.

Effie® и логото “E ” са регистрирани марки на Effie Worldwide, Inc. и се употребяват с лиценз от Асоциацията. Всички права са непокътнати.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР