Темата за злите неживи или зомбитата отдавна е част от

...
Темата за злите неживи или зомбитата отдавна е част от
Коментари Харесай

The Last of Us е създадена с идеята да е антипод на Resident Evil

Темата за злите неживи или зомбитата от дълго време е част от международната попкултура, само че в последните десетина години тя претърпява самобитен подем. И за благополучие на доста от нас, образците тук излизат от рамките на безмозъчни прекарвания, в които крепък полугол юначага върви с голям моторен трион и реже почтено изглеждащи грозници. Така в киното видяхме преди няколко години „ Ели “ с Арнолд Шварценегер, на телевизионния екран „ Живите мъртви “, а в света на видеоигрите The Last of Us. От неотдавна оповестено изявление с един от президентите на Naughty Dog Нийл Дръкман излиза наяве, че още първоначално, той и сътрудниците му са имали доста ясна визия за характера на играта – не за това на какво да наподобява, а противоположното – на какво да не наподобява. В случая Дръкман и сътрудниците му са били уверени, че тяхната игра би трябвало да е един тип „ противоположното на Resident Evil “. Самият той признава, че обича сериите, само че те прекаляват с изразните средства, както във връзка с стила, по този начин и на тона.

„ Ние искахме да създадем противоположното на Resident Evil – поредност, която обичам, само че всичко в нея е толкоз преекспонирано, биете се с тези огромни паяци, разнообразието на враговете. А за какво да не разкажем история за една интимна връзка: проучването на една безусловна обич, която единствено един родител може да изпита към детето си и всичко това, което може да произлезе от една сходна обстановка. Но също и за тези в действителност ужасни неща, които може да зародят от това “, споделя в диалог с Hollywood Reporter Дръкман. Разбира се, че Resident Evil си е класика в хорър жанра, само че пък и първият TLOU към този момент е такава. Към сегашния миг Naughty Dog приготвят онлайн прекарване от света на The Last of Us. Самата игра празнува през 2023 своя десетгодишен рожден ден, а в това време към този момент се появиха клюки, че студиото работи и по трета част.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР