Темата за задгробния живот е била една от най-актуалните за

...
Темата за задгробния живот е била една от най-актуалните за
Коментари Харесай

Световен медиум: Покойниците виждат как любимите им ги заравят в земята

Темата за задгробния живот е била една от най-актуалните за човечеството постоянно. Тя е вълнувала предците ни още преди хилядолетия и през днешния ден продължава да поражда у нас голям брой въпроси. И въпреки науката да е напреднала доста, към момента не може да се каже сигурно какво става с нас, когато тялото ни спре да действа и изпаднем в гибел, написа Трафик нюз бг.
Въпреки това има много догатки за това, което се случва с душата ни, откакто починем. Мнение по тематиката изрича и известният медиум Джеймс Ван Прааг, който твърди, че към този момент години наред контактува с духове.
Джеймс Ван Праа е създател на редица книги, свързани с общуването на хората и техни умряли близки. Той е взел участие в безчет телевизионни излъчвания, където е коментирал въпроси, отнасящи се до спиритуализма. Много хора се чудят дали гибелта е мъчителна. Според Прааг при този тайнствен развой душата просто се освобождава от бремето на тялото и изпитва облекчение. Явлението е обвързвано с чувства като успокоение и благополучие.
След гибелта има интервал, в който душата към момента не може да се отдели от своя дом и обичаните си хора. Поради тази причина тя даже вижда личното си заравяне. Прааг счита, че откакто душата ни напусне тялото, ще се срещне с душите на хората, които са ни били близки. Така че никога няма да се усещаме самотни или тъжни, когато се отделим от своето тяло.
След като душата напусне тялото, тя има време да види и проучва още веднъж всичко, което е претърпяло нейното тяло при земния си път. След като духът изостави физическата си обвивка, за него настъпват мигове на самодоволство, благополучие, естетика. Най-сетне е освободен от всички спънки и може да прави това, което му доставя най-голяма наслада.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР