Темата за връзкарството в Холивуд е доста актуална през последните

...
Темата за връзкарството в Холивуд е доста актуална през последните
Коментари Харесай

Известни по рождение: звездите срещу обвинения във връзкарство в Холивуд

Темата за връзкарството в Холивуд е много настояща през последните няколко месеца.

В задграничните медии даже се появи термин за децата на и звестните, които пробиват в шоубизнеса с помощта на контактите и славата на своите родители – „ непо бебета “ (nepo babies) “ .

Странната дума има забавни корени още в латинския език, тъй като идва от непотизъм – раздаването на доходоносни длъжности от страна на папата на негови близки и родственици през Средновековието.

Днес необикновеният термин се употребява в по-широк смисъл, а на български толкоз сме привикнали с това събитие, че си имаме нашенска благозвучна дума за него: „ шуробаджанащина “ .

Темата за децата на известните в Холивуд стана много гореща в края на декември, когато.

Оказва се, че Том Ханкс има безапелационна позиция по въпроса за връзкарството в Холивуд и я съобщи по време на изявление за Ройтерс.

Актьорът приказва за новия си филм „ Човек на име Ото “ . По плана работят няколко от членовете на фамилията му. Том е съпродуцент на кино лентата със брачната половинка си Рита Уилсън , която също е съавтор на сюжета и извършва песента във кино лентата, разясняват от.

Ханкс играе ролята на самия Ото, а неговият наследник, Труман Ханкс, играе неговата по-млада версия в някои подиуми.

„ Вижте, това е фамилен бизнес “, изясни Ханкс по отношение на присъединяване на сина си във кино лентата. „ Това е, с което постоянно сме се занимавали. В това са израснали всичките ни деца . ” Той добави: „ Ако бяхме водопроводна компания или държахме цветарски магазин, цялото семейство щеше да взе участие в даден миг, даже и да беше единствено за инвентаризация в края на годината. “

Том Ханкс има две деца от първата си брачна половинка - Колин и Елизабет - и още две, Честър и Труман, от Рита Уилсън. Всички в някаква степен работят в шоубизнеса , без значение дали са артисти, продуценти, оператори или музиканти. Той обаче изрично отхвърля децата му да дължат холивудските си кариери на известната си фамилия .

„ Нещото, което не се трансформира, без значение какво се случва, без значение какво е вашето фамилно име, е дали ви се получава или не “, изясни Ханкс. „ Имената ни нямат значение . Трябва да си свършим работата, с цел да предоставим едно същинско и достоверно преживяване за публиката. “

Зоуи Кравиц наскоро употребява сходни причини при сходни въпроси. „ Напълно обикновено е хората да вземат участие в фамилния бизнес “, изясни простичко тя пред GQ през ноември.

Кейт Хъдсън възприе сходен метод пред The Independent предишния месец. „ Гледам децата си и ние сме семейство, което споделя истории. Определено е в кръвта ни “, изясни актрисата.
                             

Отговорът на Кейт е по-деликатен от този на колежката ѝ Джейми Лий Къртис . Според нея дебатът за " непо бебетата “ е " предопределен да се опита да омаловажава, очерня и наранява ".

„ Опитах се да внеса честност и професионализъм, обич и изкуство в работата си “, написа актрисата в своя Instagram преди няколко дни. " Не съм сама. Много сме. Гордеем се с рода си. И мощно имаме вяра в правото си на битие . “

През декември Лили Роуз Деп пък загатна пред Elle, че в обвиняванията във връзкарство вижда нотка на сексизъм, тъй като по-често са отправени към дами .

„ Като дете на някого, вие получавате благоприятни условия, които другите хора нямат, тъй че изискванията на игра не са идентични за всички “, разяснява Гуинет Полтроу през юли 2022 година Въпреки това тя разясни, че откакто човек един път влезе в тези среди (макар и по-лесно), би трябвало да работи „ два пъти повече и да бъде два пъти по-добър “, с цел да се потвърди.
                             

Наскоро Гуинет изрази поддръжка към Хейли Бийбър - брачна половинка на Джъстин Бийбър и щерка на артиста Стивън Болдуин, която се появи с тениска с надпис " непо бебе ". " Може би нуждая се от няколко такива ", разяснява иронично в Instagram Полтроу.

„ Чувствам, че единственият метод да се оправиш с непотизма – който несъмнено носи големи преимущества – е, че ще получиш възможностите гратис, само че те няма да са безкрайни “, изясни актрисата Мая Хоук пред Rolling Stone през септември 2022 година

„ Така че би трябвало да продължите да работите, освен това добре. Ако работата ви е неприятна, възможностите ще спрат да идват. “

Много хора могат да бъдат упрекнати, че дължат своята кариера главно на връзките на фамилията си. Някои обаче са потвърдили своя гений в годините и даже са надминали славата на своите родители .

Възможно е даже да се изненадате , че някой би могъл да сложи под подозрение триумфа им – толкоз огромни имена можете да видите в.

Други пък занапред прохождат в актьорството и може би в случай че им дадем късмет, един ден те също ще надминат по популярност своите родители .

Вижте най-известните „ непо бебета “ в галерията:
 Децата, които последваха стъпките на родителите си в киното  Децата, които последваха стъпките на родителите си в киното  Децата, които последваха стъпките на родителите си в киното  Децата, които последваха стъпките на родителите си в киното
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР