Темата за вот на недоверие към това правителство е обширна

...
Темата за вот на недоверие към това правителство е обширна
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев: Напрежението сред бежанците ще се засили през септември

„ Темата за избор на съмнение към това държавно управление е обширна и може да е за изцяло творчество. Не бих се наел без решение на партията да разясня за кое ще бъде и дали за всичко. Това държавно управление с цялостното си безхаберие и обслужване единствено на една концепция – ПР акцията, е заслужило избор на съмнение за куп неща ”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в ефира на Нова тв. 

По думите му при настояването на оставка на Калина Константинова нещата са доста по-сериозни. „ Те си имат своето безусловно разумно пояснение и то е по отношение на хората от Украйна, които са сложени под протекция. Ако тази оставка се осъществя оптимално бързо и за България, и за тези хора нещата ще бъдат по-добре ”, разяснява той.

Според него напрежение измежду бежанците има и сега, само че ще се ускори през септември. „ Сега ги заселиха по балкани и почивни станции. Септември децата им би трябвало да стартират учебно заведение и да се върнат в действителната среда, в която да живеят. Тези хора би трябвало да си търсят и работа ”, уточни Манев.

„ Другата неистина е, че сега работели 3 000 или 5 000 индивида от тях. Тези, които са заети сега, са заети там, където живееха. Т.е.в туризма, по морето и в хотелите. Септември тези работни места завършват. Това не е нито трайно обезпечаване на претовареност, нито акомодация към естествения живот на тези хора ”, безапелационен е депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР