Темата за ваксините срещу COVID е една от най-горещите в

...
Темата за ваксините срещу COVID е една от най-горещите в
Коментари Харесай

За или против ваксините? Холивуд се разцепи: ето кои са най-големите про и антиваксъри сред звездите

Темата за имунизациите против Коронавирус е една от най-горещите напоследък. Всеки има мнение по въпроса, а от време на време се стига и до спорове сред двата лагера. 

Няма да ви изненадаме, като кажем, че и звездите имат мнение за или срещу имунизациите. И на драго сърце го декларират онлайн. Ето някои от представителите на двата лагера

Виж още: Новата холивудска двойка? Папараци уловиха Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм да се закачат

За: Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли

Звездното семейство се имунизира през март. Двамата не са коментирали доста по въпроса, само че коментарът, който написа Рейнолдс към фотографията, на която го имунизират, споделя задоволително. " Най-после получих 5G ", пошегува се той. Блейк Лайвли също качи фотография от имунизацията си и написа: " Намери си някой, който да те гледа, както аз виждам сестрата, която ме имунизира ".

Против: Роб Шнайдер

Актьорът няма да се имунизира и постоянно разгласява антиваксърски meme-та. Нерядко споделя и теории, съгласно които имунизацията е еспериментална терапия, която трансформира гените на хората. 

Виж още: " Малибу Барбита ": Мария Бакалова глези майка си по плажовете на Лос Анджелис

За: Бритни Спиърс

Певицата се имунизира, разгласява селфи от събитието, а и нерядко се изрича " за " имунизациите. " Хората в интернет споделят, че имунизацията е доста неприятно нещо, нещо като патрон в ръката. Но това не е по този начин. Аз съм добре ", увери тя откакто се имунизира.

Против: Офсет

Рапърът съобщи в изявление през 2020 година, че не има вяра на имунизацията. Той също по този начин съобщи, че и не има вяра в държавното управление на Съединени американски щати. Чернокожите в Съединени американски щати постоянно упрекват управляващите поради особеното им отношение към тях, което си личало и в по-големият % на смъртност от Коронавирус. " Не желая да съм лабораторен плъх ", сподели още Офсет. 

Виж още: Образът, с който Кристен Стюарт ще вземе " Оскар ": Критиците възхитени от ролята ѝ на принцеса Даяна 

За: Ариана Гранде

Певицата е една от най-стриктните звезди, що се отнася до съблюдаване на ограниченията против Коронавирус. Тя даже влезе в спор с известна TikTok-ърка по тематиката. Тя се имунизира, като прикани и почитателите ѝ да създадат същото. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР