Темата за Украйна явно се експлоатира от управляващите като спасителен

...
Темата за Украйна явно се експлоатира от управляващите като спасителен
Коментари Харесай

Радев: Криейки се зад темата за Украйна, управляващите отстъпват от важни европейски ценности

Темата за Украйна очевидно се експлоатира от ръководещите като избавителен пояс, който да отдалечи вниманието на хората от неналичието на визия, стратегия и действителни дейности в отговор на проблемите пред страната.

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

„ Криенето зад Украйна може да работи, само че единствено за известно време, тъй като проблемите се натрупат, а хората чакат отговори “, добави Румен Радев.

Държавният глава уточни, че ръководещите най-накрая би трябвало да се заемат с българския дневен ред и с решение на проблемите на обществото.

„ Криейки се зад Украйна, ръководещата коалиция от ден на ден отстъпва от редица значими европейски полезности - господство на правото, а не неговото тъпчене, битка с корупцията, а не нейната протекция, бистрота, а не задкулисие, независимост на словото, а не цензура, повишение на стандарта и качеството на живот на хората, а не тяхното плячкосване, и доста значимо – отговорност пред гласоподавателя, а не неговата машинация ", съобщи президентът.

В отговор на въпрос Румен Радев означи митингите против войната, обществените митинги, митингите против държавния бюджет, против политиката на приходите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР