Темата за това дали човечеството е единствено в безкрайната вселена

...
Темата за това дали човечеството е единствено в безкрайната вселена
Коментари Харесай

Над 80 извънземни раси има на Земята

Темата за това дали човечеството е само в безкрайната галактика или има и други рационални същества, постоянно е забавна и любопитна. По целия свят постоянно се разгласяват образци от антични текстове, доказващи контакти сред хора и разнообразни същества. През последните години постоянно се афишират и фрагменти от разкрити документи на американски и съветски служби, за които въпросът за НЛО е предмет на изследване, държано в загадка. А когато десетилетията секретност изтекат, до медиите стигат части от информации за пришълци и извънземни кораби.

В част от огласените от ФБР страници се разказват човекоподобни същества, които идват в Сан Франциско с желание да заживеят на Земята. Те дохвърчат от етерна планета-близнак на Земята с нещо като диск, предопределен за пасажери.

Съществата афишират – не се разказва по какъв начин тъкмо, само че вероятно посредством някаква форма на телепатия,

че задачата им е миротворна.

В документа на ФБР се отбелязва, че посетителите имат желание да се открият на нашата планета. Те са човекоподобни, само че доста по-високи. Дискът излъчва някакъв тип непозната за хората сила.

Всичко това припомня самопризнание на астронавта от задачата Аполо 14 Едгар Мичъл (1930-2016), който години наред твърди, че не сме сами във Вселената. Именно Мичъл афишира изрично, че е открит аварирал галактически транспортен съд с тела на НЛО в него. Астронавтът споделя още, че извънземните доста от дълго време посещават нашата планета.

В отчет на ръководителя на съветската комисия за проучване на аномалните феномени Евгени Литвинов се показва, че

пришълците от дълго време са на Земята и живеят измежду хората.

Изтъква се, че има доста и разнообразни типове неземни цивилизации, като най-висшите от тях участват на нашата планета от незапомнени времена. Литвинов написа, че това е документирано в скални рисунки, легенди, митове и религиозни учения, само че най-убедителните доказателства се крият по всевъзможен вероятен метод. Над 80 са извънземните раси на нашата планета, идващи основно от съзвездията Лира, Голямо куче, Телец, Орион, Дракон, Кентавър, Лъв и други, т.е. от най-близкия квадрант на Млечния път.

Много извънземни живеят измежду хората, само че не могат да бъдат различени, тъй като са съвсем като земните жители, оповестява Литвинов. В отчета си той разказва няколко съществени типа „ невидими извънземни ”. На първо място това са биороботи, като техни представители са „ мъжете в черно ”, които имат специфични функционалности. Тези функционалности не се изясняват в отчета и не се показва дали американският филм „ Мъже в черно “ се приближава до истината за тази група пришълци. Следващата група извънземни

външно доста прилича на хората и има способността да наподобява на хората -

доста постоянно сходни качества се приписват на репилоиди. Третата група е на хора, появяващи се на Земята от бъдещето. Има и двойници – клонинги, които са нещо като енергийни копия на даден човек. Освен това съществуват по този начин наречените звездни деца и хибридни същества. Други пък имат способността да се заселват в човешки тела.

В съветския отчет се показва, че извънземните раси на Земята са извънредно мирни. Те се пробват да оказват помощ на човечеството с каквото могат, предотвратявайки най-ужасните естествени бедствия и конфликти. Действат по висши космополитен закони, съгласно които нямат право жестоко да се намесват в развиването на земното общество. Говоренето за настъпателност на извънземните е нужна единствено на силите, които се стремят да държат в послушание масите. За тази цел са измислени религиите, а самите извънземни са превърнати в приказни герои. Тъй като към този момент е мъчно да се скрива истината, се прибягва към основаване облика на „ страшните извънземни “.

Висшите раси на извънземни, присъстващи на Земята, в никакъв случай няма да позволен извънземни агресори,

отбелязва Евгени Литвинов. Той натъртва на това, че извънземните извършват ролята на пожарникари и коли за спешна помощ, от време на време предотвратявайки нуклеарна война, от време на време унищожавайки астероид, само че като цяло без груба интервенция в живота на човечеството. В отчета си капитанът показва страдание, че съзнанието на земните поданици към момента е прекомерно примитивно, заради което не може да се чака формален контакт с извънземни в близко бъдеще.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР