Темата за стадиона на ЦСКА е повдигана много пъти през

...
Темата за стадиона на ЦСКА е повдигана много пъти през
Коментари Харесай

Стадионът - последното парче от пъзела на ЦСКА

Темата за стадиона на ЦСКА е повдигана доста пъти през годините. Вчера обаче се случи нещо, което даде мотив за огромен оптимизъм измежду " алената " общественост. Беше извършена среща на най-високо равнище сред страната в лицето на спортния министър, основния проектант на столицата и притежателите на " армейците ". След нея от всички страни се изрекоха много обнадеждаващо и наподобява, че най-сетне тази сакрална фантазия за генерации " червени " сърца ще стане факт.
 ЦСКА с значимо известие: Обнадеждени сме, желаеме да стартираме строителството в края годината
ЦСКА с значимо известие: Обнадеждени сме, желаеме да стартираме строителството в края годината

" Очакваме съответни дейности в най-кратки периоди "

Откакто Гриша Ганчев пое кормилото в ЦСКА, той стартира малко по малко да подрежда разградения " армейски " двор. С вярна политика, поредност, твърда ръка, воля, темперамент, милиони разноски и нерви...този клуб най-сетне наподобява напълно покрай завръщането към изконните си полезности. ЦСКА още веднъж подсети за себе си в Европа, непроменяемо е измежду най-силните тимове отбори в България и най-важното - напълно близо е до самоиздръжка.

Останаха единствено две късчета от пъзела. ЦСКА да стане първенец и да се снабди с чисто нов, съвременен стадион, който да приляга на името, упоритостите и аурата на най-великия български тим. ЦСКА ще стане първенец, рано или късно това ще се случи. Това е несъмнено - като изгревът на слънцето. Въпрос на време е, а самият стадион също е ключ към този триумф. С него клубът ще придобие напълно различен образ, ще има самочувствие, ще има и успокоение...спокойствие за бъдещето и за сегашното.
 Снимка 559871
Източник:

Успее ли Гриша Ганчев да извърши " последната си фантазия ", както той самия сподели преди към месец, в действителност ще извърши фантазията и на милиони " червени " последователи. Пъзелът " ЦСКА " ще бъде приключен и почитателите на " армейците " ще могат умерено да се любуват на обичания си тим. Трябва още малко самообладание. Сражавайки се с живота разбираме, че с цел да си победител, е нужно само самообладание. И че мъдрите хора в действителност са търпеливи хора.
 Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите
Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите

Босът беше сбит пред медиите

Феновете на ЦСКА би трябвало да са спокойни, клубът е във допустимо най-хубавите ръце и най-хубавото занапред следва. Това е футболът в действителност, това е спортът. Една игра, която би трябвало да носи приятност и наслада, да носи наслаждение, само че неизбежно има и неволи. ЦСКА претърпя толкоз доста през годините, мина през какво ли не...и в този момент е на една ръка разстояние от завършването на своята огромна задача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР