Темата за Северна Македония е тема, по която България води

...
Темата за Северна Македония е тема, по която България води
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Най-малкото, което темата за РСМ може да направи, е да свали едно правителство

Темата за Северна Македония е тематика, по която България води няколко войни и претърпя национални произшествия. Най-малкото, което тази тематика може да направи, е да смъкна едно държавно управление ". Това разяснява в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт " социологът от " Галъп “ и политически анализатор Първан Симеонов:

" Струва ми се, че тази тематика е сваляла много държавни управления обратно във времето. Смятам, че държавното управление стартира да намира ваксата. Ако държавното управление не упорства на тематиката с Македония, тъй като от страна на Северна Македония няма прогрес и няма по какъв начин да разбираем на личния си народ, че България би трябвало да направи компромис, било то и поради войната в Украйна, то може на прибежки въпреки, само че да поостане на власт ".

" Въпросът с Македония е шансът на това държавно управление да покаже темперамент ", добави още политическият анализатор:

" В противоположен случай нашето общество ще преживее оскърбление и контузия ".

" Удължаването на времето на това държавно управление е в интерес на ГЕРБ ", съобщи пред БНР социологът:

" Борисов просто е решил да подсети, че е съпротива, тъй като от известно време това спря да си проличава. Той няма никакъв интерес да идва на власт в този миг, тъй като моментът е сложен. Борисов ще изчака плодът самичък да падне от дървото. Най-важният интерес на Борисов е да оправи връзките си със западните сътрудници ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР