Темата за разследването срещу треньора на бойци от UFC Джеймс

...
Темата за разследването срещу треньора на бойци от UFC Джеймс
Коментари Харесай

Куинтън Джаксън: Пълно е с уредени битки в бокса и ММА

Темата за следствието против треньора на бойци от UFC Джеймс Краузе стартира да затихва. Според наличната информация той решил да завоюва от подопечните си и взел участие с уредени борби. Атлетическата комисия на щата Невада в профил американеца от работа и продължава да проверява случая.

Постепенно диалозите за уредени борби в UFC също започнаха да затихват. Сега обаче изведнъж някогашният първенец на организацията в полутежка категория Куинтън " Rampage " Джаксън хвърли бомбата. Джаксън разкри, че има доста уредени борби в бокса и в ММА.

Той самият заганта, че би взел участие в такава среща, в случай че го подтикват с 10 милиона $.

" Знам, че имаше подправени борби в ММА. Знам. Казваш ми, че искаш да се бием и по-късно добавяш: „ Хей Rampage, ще ти дам 10 милиона, в случай че легнеш. Но би трябвало да наподобява същинско. Наистина би трябвало да те ударя. "

Отговарям, че ме бият от самото начало. Знам, че ще бъда ударен. Но не знам дали ще бъда пратен в пъкъла. Мисля, че просто ще падна. Боксьорите вършат това от самото начало. ", показа Джаксън.

Това е много забавно изявление от страна на Джонсън. През 2019 година той загуби с нокаут от Фьодор Емеляненко, а почитателите започнах да приказват, че Джаксън се проснал на земята много пресилено.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР