Темата за половете и това колко са на брой не

...
Темата за половете и това колко са на брой не
Коментари Харесай

Пижо, Пенда и Дженда! Спенс също се изказа за третия пол!

Темата за половете и това какъв брой са на брой не престава да раздрусва и разделя обществата. Тази година някои производители на мартеници у нас разкриха, че възнамеряват паралелно до Пижо и Пенда да слагат и Дженда, или мартеница с друг от двата естествени пола. "Живеем в отворено общество. Акцентът от Истанбулската спогодба трябваше да падне върху домашното принуждение, а не да се промени към "социалния пол ". 
Какъв е казусът от някой, който се усеща благополучен и по никакъв метод не е нападателен към обществото? ", означи Джийсън Брад Люис. В студиото на "България заран " музикантът Станислав Найденов - Спенс акцентира, че в страната ни има задоволително закони, които в случай че се съблюдават ще се подсигурява сигурността в домашни условия.
"Турското иго е траяло 500 години. Това са 20-25 генерации. Цялата ни традиция и фолклор е предадена напред от тези хора. В последните 30 години полезностите и традициите ни бяха потъпкани. Колкото по-малко фамилии с деца имаме, толкоз по-трудно ще резервираме полезностите си ", уточни рапърът пред Bulgaria On Air.  
"Фейсбук е за агитация, а не развлечение. Всички тези приложения за това по какъв начин бихме изглеждали като срещуположния пол са за да ни приготвят за времето, в което ще почнем да ги виждаме тези същите по улиците ", безапелационен бе Найденов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР