Темата за пластичните операции на плеймейтката не може да я

...
Темата за пластичните операции на плеймейтката не може да я
Коментари Харесай

Крайно време беше: Удариха Златка по най-милото й

Темата за пластичните интервенции на плеймейтката не може да я подмине. Тя е към този момент в дома си в София и разгласява фотография на двете си деца. Коментарите не закъсняха.

Райкова е поседнала на скамейка с двете си деца - порасналия към този момент Благой-младши и бебето Карен, което се появи на бял свят при започване на месец май тази година. Кадърът е изработен в градината на столичния комплекс, където фамилията на русокоската живее. Секси мамата не написа нищо под фотографията, с изключение на Home, само че в мненията се избълваха остри мнения. " Хората с право са споделили, че децата ви един ден ще наподобяват на вас, а не на корекциите ви. Е, били са прави ", написа анонимната Кети. Реакцията й смути мнозина, които одобриха коментара й като изказване, че децата на Райкова са грозни.

Човек колкото и корекции да си прави, няма по какъв начин да не наподобява на себе си от преди, написа друга последователка на плеймейтката. " Винаги си наподобява. Така че децата постоянно ще наподобяват на майка си, в случай че ще и ходилата да си е оперирала ", разясняват още. От суетност или поверие русата Златка към момента крие личицето на 4-месечното си бебе, само че от фрагмента се вижда, че е пухкаво и с огромни бузки, подразбира се, че наподобява на таткото Керен.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР